HerNews.gr
Διεθνή

Βασίλισσα Ελισάβετ: Στη Σκωτία η σορός της και λαϊκό προσκύνημα για τέσσερις ημέρες – Αγρυπνία απόψε για Κάρολο και βασιλική οικογένεια

Στη Σκωτία βρίσκεται η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ και θα παραμείνει σε λαϊκό προσκύνημα για τέσσερις ημέρες.

Το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ  έφτασε στο Εδιμβούργο στη Σκωτία, εν όψει της κρατικής κηδείας της τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να υποβάλει τα σέβη του, πρώτα στον καθεδρικό ναό Σεντ Τζάιλς της πρωτεύουσας και στη συνέχεια στο Γουέστμινστερ Χολ, με τη σορό της να παραμένει σε λαϊκό προσκύνημα.

 

 

Από εκεί και έπειτα, το απόγευμα της Δευτέρας το φέρετρο της βασίλισσας θα μεταφερθεί με πομπή από το παλάτι Χόλιρουντ Χάουζ προς τον Καθεδρικό Ναό του Σεντ Τζάιλς, την οποία θα ακολουθήσουν ο βασιλιάς Κάρολος και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί ευχαριστήρια τελετή για τον εορτασμό της ζωής της βασίλισσας Ελισάβετ.

Από τις 17:00 θα ξεκινήσει το λαϊκό προσκύνημα, ενώ το φέρετρο της βασίλισσας θα παραμείνει στον καθεδρικό ναό για 24 ώρες. Οι αξιωματούχοι λένε ότι θα εφαρμοστεί σύστημα ουράς και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα. Οι παρευρισκόμενοι προειδοποιούνται ότι είναι πιθανό να περιμένουν αρκετές ώρες.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

«Μόλις βρω παλαβό αντικαταστάτη, θα παραιτηθώ» λέει ο Ίλον Μασκ, τρολάροντας το Twitter

Her News b

Shakira: Κατάφερε να διώξει τα πρώην πεθερικά της από τη γειτονιά!

HerNewskl

Ποια ζώα θα είναι τα πρώτα που θα ζήσουν στη Σελήνη και τον Άρη;

HerNews ka