HerNews.gr
Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξανά στο εδώλιο για κακούργημα ο τηλεπαρουσιαστής

Στις 13 Δεκεμβρίου θα καθίσει ξανά στο εδώλιο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για την υπόθεση της πρώτης καταγγέλλουσας, αυτή τη φορά για κακούργημα. Η είδηση βγήκε αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» της Ζήνας Κουτσελίνη.

Υπενθυμίζεται πως το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Θεσσαλονίκης καταδίκασε τον γνωστό παρουσιαστή Στάθη Παναγιώτοπουλο για την πρώτη υπόθεση ανάρτησης ροζ βίντεο πρώην συντρόφου του, χωρίς τη συγκατάθεσή της ίδιας, σε 5 χρόνια με τριετή αναστολή. 

Το δικαστήριο του είχε επιβάλει επίσης απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και τον υποχρεώνει να παρακολουθείται από κοινωνικό λειτουργό.

Όπως είπε ο συνήγορος του παρουσιαστή, Γιώργος Δακουράς, παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση το δικαστήριο αποδέχτηκε τους ισχυρισμούς του πελάτη του, ότι οι επίμαχες αναρτήσεις που είχε κάνει σε ιστοσελίδες, δεν είχαν σκοπό να βλάψουν την παθούσα.

Ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης που χειρίζεται την υπόθεση όμως, άσκησε έφεση κατάργησης απόφασης, φέρνοντας τον Στάθη Παναγιώτοπουλο ξανα στο στο εδώλιο, αυτή τη φορά για κακούργημα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Βέρτης: 7ημερο λουκέτο στο κέντρο που εμφανίζεται – Πολίτες χωρίς πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης

Her News b

Υποχρεωτικές οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην Αττική

HerNews ka

ΣΥΡΙΖΑ: Νέος πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης με ποσοστό 56,69% – Οι πρώτες δηλώσεις του

HerNews ka