HerNews.gr
Διεθνή

«Πνίγηκε» η Ιταλία από τη φονική κακοκαιρία: Οκτώ νεκροί και τέσσερις αγνοούμενοι (BINTEO)

Ο νέος απολογισμός του κύματος κακοκαιρίας που την περασμένη νύχτα έπληξε την περιφέρεια Μάρκε της κεντρικής Ιταλίας είναι οκτώ νεκροί και τέσσερις αγνοούμενοι, ανάμεσά τους μια νεαρή μητέρα και δυο παιδιά.

Την ώρα αυτή, στην περιοχή μεταβαίνει ο υπεύθυνος της Ιταλικής Πολιτικής Προστασίας Φαμπρίτσιο Κούρτσιο, ο οποίος συντονίζει τα διάφορα σώματα και τους εθελοντές που μετέχουν στις επιχειρήσεις διάσωσης.

Όπως αναφέρουν οι τοπικές αρχές, η φονική αυτή κακοκαιρία δεν είχε προβλεφθεί. Μέσα σε μια ώρα, πολλοί ποταμοί και παραπόταμοι της ευρύτερης περιοχής της Αγκώνας υπερχείλισαν.

Ένα παιδί μεταξύ των αγνοουμένων

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, μεταξύ των αγνοουμένων στην Μπαρμπάρα, έναν από τους δήμους της επαρχίας της Ανκόνα, υπάρχει και ένα παιδί. Το μικρό αγόρι ήταν μαζί με τη μητέρα του στο αυτοκίνητο, όταν το όχημα κόλλησε στα νερά.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η μητέρα του στους διασώστες, η ίδια κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο με το παιδί στην αγκαλιά της, αλλά στη συνέχεια εκείνο παρασύρθηκε ξανά. Η Πυροσβεστική κατάφερε να τη διασώσει κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα ίχνος του παιδιού.

Τα χωριά που επλήγησαν περισσότερο φαίνεται ότι είναι το Marche και το Cantianno.

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Madonna: Λέει πως «είναι θαύμα» το γεγονός ότι είναι ζωντανή μετά τη νοσηλεία

HerNews ka

Grammy 2024: Η εμφάνιση «έκπληξη» της Celine Dion και η συγκίνηση

HerNews ka

Μπρους Γουίλις: Ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας «Tears of the Sun» προκάλεσε την αφασία

Her News