HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Θα πρωταγωνιστήσει στο «Squid Game»;

Η πρωτοφανής παγκόσμια επιτυχία της νοτιοκορεάτικης σειράς «Squid Game» ανεβάζει αρκετά τον πήχη. Όσον αφορά το καστ, με τον Hwang Dong-hyuk, που υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία, να σκέφτεται να ζητήσει από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να συμμετάσχει!

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Dong-hyuk στη Σεούλ, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να συμμετέχουν στο «Παιχνίδι του Καλαμαριού» μεγάλοι σταρ του Χόλιγουντ. Ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται για τη 2η σεζόν, αλλά είναι ανοιχτός στην ιδέα να συμπεριλάβει ένα μεγάλο όνομα. Βέβαια, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Ειδική αναφορά έκανε στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο,ο οποίος έχει δηλώσει φαν του «Squid Game», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν περισσότερες συζητήσεις.

«Δε θα υπάρξει κανένας γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ στη 2η σεζόν. Αυτό δεν είναι στο πλάνο και αν αλλάξει ίσως γίνει στην 3η σεζόν. Η 2η σεζόν εξακολουθεί και διαδραματίζεται στην Κορέα. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είχε πει πως είναι θαυμαστής της σειράς, οπότε αν ο χρόνος ή οι ευκαιρίες το επιτρέψουν, μπορεί να του ζητήσουμε να συμμετάσχει στους αγώνες» είπε.

 

Υπενθυμίζεται, πως η 2η σεζόν του «Squid Game» επιβεβαιώθηκε πρόσφατα μέσα από το επίσημο teaser. Από τους λογαριασμούς του Netflix στα social media, ενώ ο σκηνοθέτης ανέφερε ότι τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο έτος, με τα νέα επεισόδια να είναι διαθέσιμα το 2024.

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Karate Kid: Ποιος είναι ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας; Όλες οι πληροφορίες

HerNews ka

«Πάρ’ τα Χάπια σου – Xanax»: Το ντοκιμαντέρ στο Netflix που αξίζει να δεις

Her News

Adele One Night Only: Ταρακούνησε το Twitter και προκάλεσε μουσικό χαμό

Her News b