HerNews.gr
Ελλάδα

Το αδιαχώρητο στους δρόμους της Αθήνας: Που καταγράφεται μποτιλιάρισμα, δείτε χάρτες με την κίνηση

δρομοι

Αδιαχώρητο στους δρόμους της Αθήνας: Το αλαλούμ επικρατεί στους δρόμους της Αθήνας από νωρίς το πρωί, λόγω της 24ωρης απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς σήμερα, Τετάρτη.

Ενδεικτικό το γεγονός ότι αυξημένη κίνηση λίγο μετά τις 9 το πρωί καταγραφόταν στον Κηφισό – στην κάθοδο από την Κηφισιά μέχρι το Περιστέρι και στην άνοδο από το Αιγάλεω μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια – σε τμήματα της καθόδου της Κηφισίας και της Μεσογείων, στην άνοδο της Αλεξάνδρας, στην Κατεχάκη προς Κηφισίας, στη Βασιλίσσης Σοφίας, στην παραλιακή λεωφόρο Πσοειδώνος προς Πειραιά, στο λιμάνι του Πειραιά, στη λεωφόρο Ηλιουπόλεως με την κατάσταση να αναμένεται να επιδεινώνεται συνεχώς όσο περνάει η ώρα.

δρομοι

H Αθήνα, θα μείνει για ένα 24ωρο χωρίς μέσα μαζικής μεταφοράς καθώς οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε το Εργατικό Κέντρο Αθήνας. Εντωμεταξύ, πάντως, αναμένεται και η εκδίκαση του αιτήματος των ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ που προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη η απεργία που ανακοινώθηκε από τα Σωματεία Εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ για όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Βίντεο με την κίνηση στον Κηφισό στις 8:30 το πρωί της Τετάρτης

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ:

Νεότερα Άρθρα

Μπαίνει «φρένο» στη φοροδιαφυγή: Στην τελική ευθεία η διασύνδεση Ταμειακών Μηχανών με POS

HerNews ka

Δίκη Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Τι κατέθεσε η ψυχολόγος Άλκηστη Ηγουμενάκη

Her News

ΑΣΕΠ: Εκδόθηκε η προκήρυξη 8Κ/2022 για 70 μόνιμες θέσεις εργασίας

Her News