HerNews.gr
Ελλάδα

Δίκη Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Τι κατέθεσε η ψυχολόγος Άλκηστη Ηγουμενάκη

μπαμπης

Η Άλκηστη Ηγουμενάκη κατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο για τη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σχετικά με τη σχέση του με την Κάρολαιν και τη συνολική συμπεριφορά του.

Η Άλκηστη Ηγουμενάκη, ψυχολόγος, ψυχίατρος & ψυχοθεραπεύτρια, κατέθεσε σήμερα στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Τόνισε ότι δεν είχαν καμία επαφή με το ζευγάρι και έτσι βασίζεται πάνω στην δικογραφία και στο ηλεκτρονικό ημερολόγιο.

Ρεπορτάζ: Βιβή Μπουγιούρα – Κωνσταντίνα Ροϊδοπούλου

Η επιστημονική της κρίση είναι με βάση τα στοιχεία του κατηγορούμενου που έχουν έρθει στο φως, αναλύοντας ουσιαστικά το προφίλ του.

”Υπήρχε δυσκολία στην σχέση. Δεν υφίσταται καμία δικαιολογία για εν βρασμό ψυχής, από τα στοιχεία που έχω στα χέρια μου”. Για τον κατηγορούμενο τόνισε ότι, φαίνεται να έχει διαταραχή προσωπικότητας / αντικοινωνικής ή ψυχοπαθητικής διαταραχής, καθώς επίσης και έπαρση, ναρκισσιστική συμπεριφορά. Έχει το αίσθημα του μεγαλείου. Αυτό διαφαίνεται από το γεγονός ότι την αποκαλούσε «μικρή». 

μπαμπης

Επίσης ανέφερε ότι υπάρχει έλλειψη ενσυναίσθησης από τα εξής γεγονότα. 1. Τη βαρβαρότητα του σκηνικού που δημιούργησε, με αποκορύφωμα το να τοποθετήσει το παιδί πάνω στη νεκρή μάνα. 2. Ο σκύλος ήταν κ του παιδιού δεν ήταν μόνο της Καρολάιν.
3. Πηγαίνοντας στην κηδεία της Καρολάιν. Αυτό δείχνει έλλειψη ενσυναίσθησης και ως προς τη μάνα. Το βρέφος επίσης, 9 μηνών δεν χρειάζεται να βρίσκεται στην κηδεία.

Ένα ακόμη στοιχείο που αναλύθηκε σχετικά με την συμπεριφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είναι η  αναζήτηση θαυμασμού από την ανήλικη κοπέλα . Συνέβησαν υπερβολικά πράγματα, όπως το πέταγμα με το ελικόπτερο πάνω από το σχολείο της.

μπαμπης

Η Άλκηστη Ηγουμενάκη τόνισε ότι ο κατηγορούμενος έχει δυσανεξία στην απόρριψη και ότι είναι ένας απόλυτα κτητικός άνθρωπος.

Σε ερώτηση του προέδρου για το αν υπάρχει κάποια συμπεριφορά από την πλευρά του θύματος που δηλώνει πως είχε χάσει την αυτοπεποίθηση της, η Άλκηστη Ηγουμενάκη απάντησε:

Βρίσκω στοιχεία κατάθλιψης στην Καρολάιν. Κάποιες γυναίκες που δεν έχουν υποστήριξη νιώθουν πολλές φορές ενοχή. Ερωτεύτηκε ως έφηβη και μετά άρχισε να γίνεται ανεξάρτητη και φαίνεται. Ένιωθε πίεση και αδυναμία στο να την αντιμετωπίσει την πίεση που ένιωθε . Δεν είχε εμπιστοσύνη σε κανέναν.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Θάνος Πλεύρης για το τσιγάρο της Πάολας: «Θα γίνουν όσα πρέπει να γίνουν»

HerNews ka

Μίκης Θεοδωράκης: Αύριο το τελευταίο αντίο στον μεγάλο έλληνα

Her News

Κυριάκος Μητσοτάκης: Άμεση συμπαράσταση στους πληγέντες της κακοκαιρίας Daniel με πλατφόρμα που ανοίγει αύριο

Her News