HerNews.gr
Beauty

Monica Haircut: Το κούρεμα της Monica από τα Φιλαράκια είναι ξανά trend!

Το καλοκαίρι είδαμε πως το εμβληματικό κούρεμα «Rachel» της Jennifer Aniston θα είναι trend το φθινόπωρο.

Ωστόσο, και το κούρεμα της Monica έρχεται για να δώσει τη δική του πνοή στο φετινό φθινόπωρο. Οι δύο “φίλες” από την πολύ αγαπημένη σειρά “Φιλαράκια” φέτος το φθινόπωρο έχουν την τιμητική τους προσφέροντας μερικά αξιοζήλευτα styles.

Monica Haircut: Το κούρεμα της Monica από τα Φιλαράκια είναι ξανά trend-5 τρόποι για να το αποκτήσετεΤο κούρεμα της “Monica” πραγματικά δεν είχε την προσοχή που του αξίζει τόσο καιρό, κάτι που είναι πραγματικά άδικο.
Το συγκεκριμένο look έχει όλα τα στοιχεία που αποτελούν ένα όμορφο κούρεμα, έχει layers, κοφτερό μήκος και μεγάλο όγκο. Γενικότερα, είναι ένα σήμα κατατεθέν των 90’s που φαίνεται πως επιστρέφει το 2022 και θα κυριαρχεί στις τάσεις ομορφιάς του σήμερα.

Monica Haircut: Το κούρεμα της Monica από τα Φιλαράκια είναι ξανά trend-5 τρόποι για να το αποκτήσετεΤι ακριβώς είναι λοιπόν το κούρεμα της Monica;

Αρχικά, αναφερόμαστε στα μαλλιά που υιοθέτησε η Courteney Cox μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης σεζόν του Friends. Το εν λόγω style είναι ένα bixie, με ανάγλυφη και έντονη υφή.

Monica Haircut: Το κούρεμα της Monica από τα Φιλαράκια είναι ξανά trend-5 τρόποι για να το αποκτήσετεΣυγκεκριμένα, στο bixie κούρεμα της Monica, το bob συναντά το υβρίδιο pixie, το οποίο διαθέτει κόψιμο στο μήκος του σαγoνιού και layers, ωστόσο, η Monica το υιοθετεί σε μια μακρύτερη midi εκδοχή έως το μήκος της κλείδας της.

Monica Haircut: Το κούρεμα της Monica από τα Φιλαράκια είναι ξανά trend-5 τρόποι για να το αποκτήσετεΓια να πετύχετε το κατάλληλο ζηλευτό αποτέλεσμα της Courteney Cox χρειάζεστε ένα πιστολάκι και μια barrel brush. Για να πετύχετε το κατάλληλο χτένισμα, φτάνετε με το barrel brush, έως το μήκος της κλείδας με μια κίνηση και αναποδογυρίζετε την τούφα σας στο επάνω μέρος, δίνοντας, έτσι πολύ όγκο και επιτυγχάνοντας ένα πιο κυκλικό-στρογγυλό σχήμα.

5 τρόποι για να φέρετε το κούρεμα της Monica στο σήμερα

Εάν το συγκεκριμένο look σας αρέσει, αλλά θέλετε να το φέρετε λίγο πιο πολύ στο σήμερα, παρακάτω σας παρουσιάζουμε 5 ιδέες για να κάνετε το κούρεμα της Courteney Cox απολύτως σημερινό και ξεχωριστό.

Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Η ωραιότερη συλλογή καλλυντικών για τη γυναίκα

Her News

Skin icing: H τάση που υπόσχεται ενυδατωμένη επιδερμίδα μετά το καλοκαίρι!

HerNewskl

Glazed skin: To βασικό βήμα για να αποκτήσετε τη λαμπερή επιδερμίδα της Hailey Bieber

HerNews ka