HerNews.gr
Διεθνή

Kate Middleton: To… καρπούζι με φέτα είναι ένα από τα μυστικά της διατροφής της!

Η Kate Middleton τρώει κάθε πρωί το ίδιο πρωινό, το οποίο περιλαμβάνει δυο λαχανικά.

Οι ειδικοί λένε ποια πιστεύουν ότι είναι τα μεγαλύτερα  μυστικά της Kate Middleton που την κάνουν να παραμένει σε φόρμα.

Υποστηρίζουν ότι ακολουθεί μια δίαιτα γεμάτη με φρούτα και λαχανικά και επίσης διατηρεί μια σταθερή ρουτίνα προπόνησης που της αρέσει.

Hair experts υποστήριξαν ότι η 40χρονη ξεκινά τη μέρα της με βρόμη, η οποία είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και φυτικές ίνες, και ακολουθεί ένα ρόφημα πρωινού που αποτελείται από τροφές με θρεπτικά συστατικά.

Το ρόφημα περιέχει κατσαρό λάχανο, σπανάκι και σπιρουλίνα που λέγεται ότι είναι τα αγαπημένα της χάρη στην πρωτεΐνη και τις υγιεινές βιταμίνες που περιλαμβάνονται φυσικά στα συστατικά. Μερικές φορές, θα απολαύσει επίσης ένα μπολ με χυλό για να διατηρήσει τα επίπεδα ενέργειάς της υψηλά όλη την ημέρα.

Για άλλα γεύματα, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας λέγεται ότι απολαμβάνει πιάτα όπως καρπoύζι με φέτα, αβοκάντο και αγγούρι.

Συχνά, η Kate Middleton απολαμβάνει επίσης να τσιμπολογάει γκότζι μπέρι, ωμά φρούτα και λαχανικά μεταξύ των γευμάτων, τα οποία είναι όλα γεμάτα με θρεπτικά συστατικά που προάγουν την ισχυρή ανάπτυξη των μαλλιών.

Το κάρυ με φακές είναι επίσης ένα σταθερό αγαπημένο δείπνο για την πριγκίπισσα και ακούγεται ότι είχε ιδιαίτερη λαχτάρα για αυτό το πιάτο όταν ήταν έγκυος.

Αν δεν έχει χρόνο, η Kate επιλέγει γρήγορες και εύκολες μπουκιές όπως τα κεμπάπ λαχανικών.

Η φυσική κατάσταση είναι επίσης μεγάλο μέρος του τρόπου ζωής της Kate Middleton και της αρέσει μια συχνή ρουτίνα που περιλαμβάνει τρέξιμο, spinning, γιόγκα, προπόνηση με βάρη και HIIT, μεταξύ άλλων.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Julia Fox: “Κάντε μου μήνυση, δεν με νοιάζει τι θα πείτε”

HerNewskl

Μάργκοτ Ρόμπι: Δείτε την… απρόσμενη κίνηση του συζύγου της που την έκανε να «λυθεί» στα γέλια

HerNews ka

Αντζελίνα Τζολί: Ο γιος της Μάντοξ τη συνόδευσε στον Λευκό Οίκο

Her News