HerNews.gr
Διεθνή

Μάργκοτ Ρόμπι: Δείτε την… απρόσμενη κίνηση του συζύγου της που την έκανε να «λυθεί» στα γέλια

Η Μάργκοτ Ρόμπι «λύθηκε» στα γέλια στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα το βράδυ, όταν ο σύζυγός της, Τομ Άκερλεϊ, έμοιαζε να τσίμπησε τον πισινό της ενώ έβγαζε φωτογραφίες στα Βραβεία Gotham Film Awards 2023.

Η ηθοποιός και ο παραγωγός ταινιών, και οι δύο 33 ετών, πόζαραν δίπλα στη σκηνοθέτιδα της «Barbie», Γκρέτα Γκέργουιγκ, τον σύζυγο της Γκέργουιγκ και τους συν-σεναριογράφους της «Barbie» Νόα Μπάουμπαχ και τη Λόρα Ντερν στην αίθουσα Τύπου, αφού η Γκέργουιγκ μόλις είχε κερδίσει ένα Βραβείο Αφιερώματος.

Καθώς το πλήρωμα στεκόταν εκεί χαμογελώντας για τις κάμερες, η Μάργκοτ Ρόμπι άρχισε να χαμογελά, να μετακινείται και να φαίνεται να σπρώχνει το περιπλανώμενο χέρι του Άκερλεϋ.

Τότε ήταν που η Page Six ένιωσε υποχρεωμένη να ρωτήσει την Ρόμπι «Σου τσιμπάει τον πισινό;» κάνοντας την ηθοποιό να ξεσπάσει σε γέλια.

Το ζευγάρι , που γνωρίστηκε το 2013, παντρεύτηκε σε έναν μυστικό γάμο στην Αυστραλία τον Δεκέμβριο του 2016. Οι δυο τους ίδρυσαν μια εταιρεία παραγωγής, την LuckyChap Entertainment, με δύο άλλους φίλους το 2014 και ήταν συμπαραγωγοί της «Barbie». 

Η Μάργκοτ Ρόμπι που έπαιξε τον ομώνυμο χαρακτήρα στην επιτυχία του box office του 2023 – διοχετεύει διάφορες εκδοχές της κούκλας Mattel όλο το χρόνο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της Δευτέρας, απέτισε φόρο τιμής στη Black Magic Barbie του 1964 με ένα κομψό μαύρο φόρεμα Prada, ασορτί κάπα και peep toe γόβες.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Χάρι: Μιλά για πρώτη φορά για όλους & για όλα – «Αγαπώ την οικογένειά μου»

HerNews ka

Σοφία Βεργκάρα: Η έντονη επιθυμία του Τζο Μανγκανιέλο να κάνουν παιδιά οδήγησε στον χωρισμό του ζευγαριού

HerNews ka

Μέγκαν Μαρκλ: Απογοητευμένη με τα οικονομικά του πρίγκιπα Χάρι όταν τον γνώρισε- Περίμενε περισσότερα

HerNews ka