HerNews.gr
Διεθνή

Μέγκαν Μαρκλ: Χρηματοδοτεί με 1 εκατ. τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

Μία νέα δράση για την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας ανακοίνωσε η Μέγκαν Μαρκλ.

Πιο αναλυτικά, η δούκισσα του Σάσεξ θέλει να στηρίξει Αμερικανές γυναίκες που έχουν το δικό τους όραμα,  χρηματοδοτώντας το ξεκίνημά τους.

Το νέο πρότζεκτ που ανέλαβε το ίδρυμα «Archewell» των Χάρι και Μέγκαν, σε συνεργασία με το «The VING Project», αφορά τη δωρεά 1 εκατ. δολαρίων σε γυναίκες που το έχουν ανάγκη, που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και ταυτόχρονα «αποτελούν πηγή έμπνευσης για τη νέα γενιά».

Ποιες οι προϋποθέσεις

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ζήτησαν από νεαρά άτομα ηλικίας μεταξύ 14 και 18 ετών να υποδείξουν μία γυναίκα, την οποία θεωρούν παράδειγμα προς μίμηση μέσα από το έργο της και τις προκλήσεις που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει.

Οι γυναίκες για να πληρούν τις προϋποθέσεις για την επιχορήγηση πρέπει:

  • να είναι κάτοικοι Αμερικής
  • να μην είναι συγγενείς των νέων που τις προτείνουν
  • να βρίσκονται σε ανάγκη οικονομικής βοήθειας

Έπειτα, οι γυναίκες που θα επιλεγούν, αναμένεται να λάβουν την επιχορήγηση ύψους 1.000 δολαρίων.

Μέγκαν Μαρκλ: Δείχνουμε στις νέες γυναίκες τη σημασία της βοήθειας και της ανταπόδοσης

Το project της Μέγκαν Μαρκλ έχει διττή σημασία, όπως δήλωσε. Η κίνηση αφορά τις γυναίκες που έχουν αντίκτυπο στη σημερινή νεολαία. Ταυτόχρονα, δείχνει και πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουν πως οι έφηβες συμβάλλουν και αυτές και είναι σημαντικό να ανταποδίδουν.

«Με τη δωρεά 1 εκατομμυρίου δολαρίων με επιχορηγήσεις σε γυναίκες που έχουν ανάγκη, η ελπίδα μας δεν είναι μόνο να παρέχουμε υποστήριξη εκεί που μπορεί να γίνει πιο βαθιά αισθητή, αλλά και να ενδυναμώσουμε τους νέους ενήλικες να αγκαλιάσουν το δώρο της προσφοράς σε νεαρή ηλικία», συνέχισε.

«Είμαι πολύ περήφανη για αυτή τη συνεργασία και το καλό που ελπίζουμε να δούμε να προέρχεται από αυτήν». Η νέα συνεργασία με το VING Project έρχεται μετά από ένα σύντομο διάλειμμα από σεβασμό για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ στις 8 Σεπτεμβρίου. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γιατί είναι σε καραντίνα;

Her News b

Liam Hemsworth: Θα κινηθεί νομικά εναντίον της Miley Cyrus;

HerNewskl

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Οι φωτογραφίες μετά την περιπέτειά της

Her News