HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Αν ήμουν ελεύθερη, θα πήγαινα στο Love Island”

Με αφορμή το νέο της τηλεοπτικό βήμα, το «Love Island» στον ΣΚΑΪ, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στο περιοδικό «Hello». Όπως παραδέχθηκε αν ήταν ελεύθερη θα έπαιρνε μέρος σαν παίκτρια στο ριάλιτι της αγάπης.

Μιλώντας για το νέο ριάλιτι «Love Island», τα γυρίσματα του οποίου πραγματοποιούνται στην Τενερίφη και τις επικρίσεις που έχει δεχτεί, η παρουσιάστρια απάντα: «Σίγουρα θα επικριθεί για πολλούς λόγους. Σε κάποιους θα αρέσει, σε άλλους όχι. Ο καθένας έχει τη δική του οπτική».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Σε κάποιους αρέσουμε σε άλλους όχι. Συμβαίνει και στη ζωή»

«Δεν νομίζω να έχει υλοποιηθεί ποτέ project χωρίς αρνητικά σχόλια», συνεχίζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Αυτό συμβαίνει και στη ζωή. Σε κάποιους αρέσουμε, σε άλλους όχι. Δεν πρέπει να εστιάζουμε στα αρνητικά σχόλια εκτός αν μας βοηθούν να βελτιωνόμαστε» συμπληρώνει.

Στην ερώτηση αν θα πήγαινε ως παίκτρια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά: «Αν ήμουν ελεύθερη. Με τόσα μηνύματα που παίρνω από τους κολλητούς μου, που θέλουν να βρουν ταίρι, να βγουν ένα ραντεβού κ.ο.κ., αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να τους πάρω και να κάνουμε εμείς το Love Island».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Πετρουλάκη: «Δεν έχω καμία σχέση με την ζυγαριά μου»

HerNews ka

Βάσια Αναστασίου: Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ χώρισε εξαιτίας του… κόμματος

HerNews ka

Βίκυ Πρωτογεράκη για Φιλιππίδη: «Στη δίκη φάνηκε ότι οι παθούσες είχαν άλλη σχέση μαζί του – Στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ούτε βιασμός, ούτε απόπειρα»

Her News b