HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Ετοιμάζεται να προσφέρει “κλαδί ελιάς” στην Μέγκαν Μάρκλ για να διορθωθούν οι σχέσεις τους

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας θέλει να προσφέρει ένα «κλαδί ελιάς» στην κουνιάδα της Μέγκαν Μάρκλ.

Μια νέα αρχή φαίνεται να ξεκινάει μεταξύ τους. Η πριγκίπισσα Κέιτ σχεδιάζει να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της με τη Μέγκαν Μαρκλ κατά τη διάρκεια του επικείμενου ταξιδιού της στη Βοστώνη με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ .

«Μόλις τα σχέδια της Κέιτ και του Γουίλιαμ για τη Βοστώνη ετοιμαστούν, σχεδιάζει να “προσφέρει ένα κλαδί ελιάς” στη Μέγκαν σε μια προσπάθεια να επανενώσει τα αδέρφια και να σταματήσει το ρήγμα», αποκαλύπτει αποκλειστικά μια πηγή σε αμερικανικό περιοδικό.

Οι πηγές αναφέρουν ότι η πρόθεση της Κέιτ να συμφιλιωθεί με την Μέγκαν είναι κάτι που πιστεύει ότι θα ήθελε για εκείνες η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ και η Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η 40χρονη Κέιτ και η πολύπλοκη σχέση της με την Μέγκαν ήταν θέμα συζήτησης όλα αυτά τα χρόνια. Οι φήμες για ρήξη ξεκίνησαν για πρώτη φορά μετά τον γάμο της Μέγκαν με τον Χάρι το 2018. 

Δύο χρόνια αργότερα, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι αποχωρούσε από τα καθήκοντά του ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Επιβεβαίωσαν την απόφασή τους να μην επιστρέψουν στους ανώτερους ρόλους τους ένα χρόνο αργότερα.

Εκείνη την εποχή, η Meghan άνοιξε για το χάσμα μεταξύ εκείνης και της Kate στη συνέντευξή της στο CBS με τον σύζυγό της.

«Λίγες μέρες πριν από το γάμο, (η Κέιτ) ήταν αναστατωμένη με τα φορέματα των κοριτσιών με τα λουλούδια και με έκανε να κλάψω. Πραγματικά πλήγωσε τα συναισθήματά μου», είχε πει η Μέγκαν.

Μια πηγή αργότερα είπε ότι η Kέιτ ένιωσε ότι «υπήρχε μια παρεξήγηση» όταν επρόκειτο για τη σχέση της με τη Μέγκαν.

Αφού η Μέγκαν και ο Χάρι έφεραν στον κόσμο την κόρη τους Lilibet τον Ιούνιο του 2021, μια ακόμη πηγή αποκάλυψε ότι έχουν γίνει προσπάθειες να επιδιορθωθούν τα ζητήματα μεταξύ της Μέγκαν και της Κέιτ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Όσα ξέρει ο μπάτλερ… δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος: Όλες οι παραξενιές του νέου βασιλιά Καρόλου Γ’

Her News b

Σάρον Στόουν: «Ανάρρωσα για επτά χρόνια μετά το εγκεφαλικό και έκτοτε δεν έχω δουλειά»

HerNews ka

Πώς κατάφερε η Ashley Olsen να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της;

Her News