HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

GNTM 5: Δοκιμασία αποχώρησης για τα μοντέλα με άρωμα haute coutoure

Μια ξεχωριστή δοκιμασία αποχώρησης καλούνται να βγάλουν εις πέρας τα κορίτσια του GNTM στο αποψινό επεισόδιο  στις 21:00 στο Star.

Η νέα μέρα στο GNTM 5 ξεκινάει με μία έκπληξη. Η Εβελίνα συγκεντρώνει τις συμπαίκτριές της στο σαλόνι για να τους ανακοινώσει κάτι, που θα μεταβάλλει τις ισορροπίες στο σπίτι.

Η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας εμφανίζονται ξαφνικά μπροστά στα κορίτσια και τις καλούν να περάσουν μαζί την ημέρα στην πισίνα του σπιτιού. 

H χαλάρωση και οι ανέμελες στιγμές είναι διασκεδαστικές αλλά περνάνε γρήγορα καθώς τούς ανακοινώνεται η επόμενη δοκιμασία αποχώρησης, βάζοντας την καλοπέραση σε παύση. Το μήνυμα, που εμφανίζεται στην οθόνη της τηλεόρασης, δημιουργεί αγωνία αλλά και λανθασμένες προβλέψεις.

Το γήπεδο τένις στο ΟΑΚΑ είναι ο επόμενος προορισμός των υποψήφιων μοντέλων, όπου καλούνται να συνδυάσουν την υψηλή ραπτική με το τένις.

Ο ιστορικός οίκος Φαλιάκος ανοίγει, αποκλειστικά για το GNTM 5, το αρχείο του και βγάζει θησαυρούς 30 ετών για να ντύσει τα κορίτσια. 

Οι σχεδιαστές του Maison Faliakos, Χρήστος Πετρίδης και Βενέδικτος Αντύπας, προσδίδουν στα μοντέλα το haute couture ύφος, που απαιτεί το concept της φωτογράφισης. Ενώ ο προπονητής του τένις Νίκος Δαγαλάκης, φροντίζει να «προμηθεύει» στις παίκτριες μπαλιές, οι οποίες, σύμφωνα με το πλάνο, μετά το δεύτερο λεπτό θα έρχονται πάνω τους κατά ριπάς.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θοδωρής Μαραντίνης: Οι διάλογοί με την Σίσσυ Χρηστίδου στο δικαστήριο

HerNews ka

Δήμος Αναστασιάδης: «Υπήρχε και μια εποχή που είχα μόνο 5 ευρώ, όπως και η Τζένη»

HerNews ka

Αλέξης Τσίπρας για μετεκλογικές συνεργασίες: “Δεν θέλω να αποκλείσω κανέναν εκ των προτέρων”

Her News b