HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Greek International Woman Awards: Έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έρχονται τα Διεθνή βραβεία για τις διακεκριμένες Ελληνίδες στον επαγγελματικό τους τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, Greek International Woman Awards.

Δηλώστε συμμετοχή έως τις 14 Νοεμβρίου του 2022.

Για πρώτη φορά έρχεται στην Ελλάδα η απονομή των τρίτων GREEK INTERNATIONAL WOMEN AWARDS (GIWA), των Διεθνών Βραβείων που αναγνωρίζουν και βραβεύουν διακεκριμένες Ελληνίδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό για τα επιτεύγματα και τις δράσεις τους στον επαγγελματικό τους τομέα.

Ο θεσμός των GIWA έχει σκοπό να αναγνωρίσει και να προωθήσει τα επιτεύγματα των Ελληνίδων παγκοσμίως. Τα βραβεία GIWA έχουν φιλοξενηθεί στο Βρετανικό Μουσείο του Λονδίνου το 2017, ενώ το 2022 μεταδόθηκαν τηλεοπτικά από την ERT WORLD και διαδικτυακά μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.

Στην εντυπωσιακή τελετή απονομής απηύθυνε χαιρετισμό η Α. Ε. η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Οι υπό βράβευση κατηγορίες είναι:

Τέχνες & Πολιτισμός (Arts andCulture),  Επιχειρηματικότητα (Business and Entrepreneurship), Σχέδιο (Design), Εκπαίδευση και Ψυχολογία (Education & Psychology), Περιβάλλον & Βιωσιμότητα (Environment & Sustainability), Μόδα (Fashion), Οικονομικές Επιστήμες (Finance), Τουρισμός και Φιλοξενία (Hospitality), Νομική και Πολιτικές Επιστήμες (Law & Political Sciences),
Μέσα Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ (Media  Marketing Communications), Θετικές Επιστήμες και τεχνολογία (Science and Technology),Ναυτιλιακά(Shipping),Κοινωνική Ευθύνη (Social Responsibility), Αθλητισμός (Sports), Young Star Award (Βραβείο
πρωτοεμφανιζόμενων γυναικών).

Το βραβείο (Lifetime Achievement) Δια Βίου Επιτεύγματα θα δοθεί τιμητικά από την Οργανωτική Επιτροπή των GIWA, εκτός διαγωνιστικής διαδικασίας, σε μια διακεκριμένη γυναίκα με διεθνή επιρροή και εμπειρία που μπορεί να εμπνεύσει άλλες γυναίκες να πετύχουν τους στόχους τους.

Η Οργανωτική Επιτροπή των GIWA αποτελείται από εννέα καταξιωμένους επαγγελματίες με διαφορετικό, μεταξύ τους, επιστημονικό και επαγγελματικό υπόβαθρο, όπως νομικά, επιχειρήσεις, μάρκετινγκ και χρηματοοικονομικά και εκπαίδευση.

Η διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων και απονομής των βραβείων
GIWA βασίζεται στην αρχή της διαφάνειας. Η τελική επιλογή των υποψηφίων πραγματοποιείται από τον παγκόσμιας εμβέλειας οργανισμό ΕΥ.

Ως Process Review Sponsor του θεσμού, η EY θα αναλάβει τη διασφάλιση της ποιότητας της διαδικασίας επιλογής, επιβεβαιώνοντας κατά την προκαταρκτική φάση του διαγωνισμού, ότι οι υποψήφιες πληρούν τα κριτήρια επιλεξιμότητας και καλύπτουν τα προσόντα που έχουν προσδιορισθεί από τους διοργανωτές.

Το επόμενο στάδιο είναι αυτό της κριτικής επιτροπής, η οποία αποτελείται από προσωπικότητες που έχουν διακριθεί στον τομέα τους στην Ελλάδα και διεθνώς και εκπροσωπούν τις αξίες των GIWA: αριστεία, εγκυρότητα, σεβασμό, παραγωγικότητα, υπευθυνότητα, διαφάνεια και ήθος.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GIWA Awards (@giwa.awards)

Στο τελικό στάδιο της διαδικασίας, το κοινό έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει στην ψηφοφορία (Public Voting), μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των GIWA και να (συν)διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα βράβευσης σε κάθε κατηγορία υποψήφιων.

Τα βραβεία GIWA υποστηρίζονται από διακεκριμένες επιχειρήσεις, οργανισμούς και επιχειρηματίες και λειτουργούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Υπουργείο Εξωτερικών, Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού, Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και της Ελληνικής Πρεσβείας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Επιτροπή των Greek International Women Awards (GIWA), ενημερώνει ότι η διαδικασία υποβολής για όλες τις υποψήφιες λήγει στις 14 Νοεμβρίου 2022.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα στο: https://greekinternationalwomenawards.com/

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Hangover: Do & Don’t για να συνέλθεις

Her News b

Οι 3 καλύτεροι ρόλοι του Τζορτζ Κλούνεϊ

Her News

Αλέξης Γεωργούλης: Τον “έκοψαν” από το trailer της επερχόμενης ταινίας “Γάμος αλά Ελληνικά 3”

HerNews ka