HerNews.gr
Ελλάδα

Κολωνός: Έφτασε στην ανακρίτρια η μητέρα της 12χρονης

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι και η μητέρα της 12χρονης, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της μαστροπείας που της έχει απαγγελθεί μετά τη σύλληψή της.

Νωρίτερα τη Δευτέρα προθεσμία για την Τετάρτη πήραν από τον ανακριτή και οι τρεις συλληφθέντες των τελευταίων ημερών για τον βιασμό της ανήλικης. Η προθεσμία τους δόθηκε προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Μάλιστα, ο 33χρονος, υπάλληλος φαρμακαποθήκης, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο για την υπόθεση, υπεβλήθη την Κυριακή σε ψυχιατρική εξέταση από πραγματογνώμονα στη ΓΑΔΑ.

Ο εν λόγω κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι έχει διανοητικό πρόβλημα, το οποίο επιβεβαιώνεται από γιατρό.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Γιάννη Μπαρκαγιάννη, πλέον θα πρέπει να προσκομίσει κάποια έγγραφα στις αρχές, τα οποία αποδεικνύουν την ψυχική κατάσταση του πελάτη του.

Όπως ισχυρίζεται ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος υπήρξαν τρία ραντεβού με τη 12χρονη.

Έγιναν δύο συναντήσεις, ενώ η τρίτη ματαιώθηκε, καθώς υπήρχε θέμα με τη μεταφορά των χρημάτων. Υποστηρίζει, επίσης, πως δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη.

Ο 36χρονος συλληφθείς ο οποίος είναι διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου «Μεταξά» που είναι πλέον σε διαθεσιμότητα, ισχυρίζεται ότι δεν υπήρχε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη ότι έγινε μία συνάντηση μέσω της εφαρμογής και πως δεν έχει δώσει λεφτά στο κορίτσι.

Διαβάστε περισσότερα: Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έρχεται το πρόγραμμα «Αλλάζω Θερμοσίφωνα»: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις για την επιδότηση

Her News

Λάρισα: Έσπασε το ανάχωμα του Πηνειού – 112 για απομάκρυνση από Βρυότοπο και Αμπελώνα

HerNews ka

Αλέξης Τσίπρας: «Οδυνηρό σοκ το αποτέλεσμα – Ζητώ συγγνώμη από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ»

HerNews ka