HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ζήνα Κουτσελίνη: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που έβλεπαν τις φωτογραφίες της 12χρονης και φρίκαραν- Αυτοί διώκονται»

Η Ζήνα Κουτσελίνη είχε μια συζήτηση με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο Σπύρος Δημητρίου είπε χαρακτηριστικά «Θα σας δώσω μια συμβουλή, όσοι έχετε δει φωτογραφίες της 12χρονης από την δικογραφία, ότι κατέχει κάποιος αυτό το υλικό είναι ποινικό αδίκημα και δεν εξαιρεί την δημοσιογραφική δεοντολογία».

Με την Ζήνα Κουτσελίνη να τον ρωτά αν αναφέρεται στις φωτογραφίες που είπαν διάφοροι συνάδελφοι ότι τις έχουν. Με τον δικηγόρο να λέει ότι αυτές οι φωτογραφίες ανήκουν στη δικογραφία. «Εμείς αυτές τις φωτογραφίες δεν τις έχουμε και δεν τις έχουμε δει» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Ο κάθε δημοσιογράφος έχει στα χέρια του το κάθε υλικό και από που είναι η πηγή του καθένα αφορά στην ελευθερία του Τύπου και όχι μόνο» με τον δικηγόρο να λέει ότι «Απαγορεύεται να κατέχει ο οποιοσδήποτε υλικό παιδικής πορνογραφίας είναι αδίκημα».

Στη συνέχεια της κουβέντας για το θέμα η παρουσιάστρια ρώτησε τον ποινικολόγο: «Αυτοί που είπαν ότι τις έχουν δει τηλεοπτικά διώκονται;».

«Υπάρχουν δημοσιογράφοι και όχι μόνο ένας, πολλοί παραπάνω που έχουν πει δημόσια την ώρα του ζωντανού ότι έχουν τις φωτογραφίες και τις έχουν δει και φρίκαραν. Άρα αυτοί διώκονται» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Απόστολος Γκλέτσος: «Η παρουσίαση στην τηλεόραση ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία της ζωής μου – Δεν θα το ξαναέκανα»

Her News

Νικολέττα Καρρά: «Είμαι πάρα πολύ ζηλιάρα, παίρνω τηλέφωνο τον σύντροφο μου για να τον τσεκάρω»

Her News b

«The Black Bachelor»: Σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση από το MEGA

HerNews ka