HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

GNTM: Ο Χριστόφορος Κοτέντος επέστρεψε και μας χάρισε τη viral ατάκα του – «Σκίστε!»

Το βράδυ της Δευτέρας ένας… παλιός γνώριμος του GNTM, o Χριστόφορος Κοτέντος, επέστρεψε στο ριάλιτι μοντέλων.

Ειδικότερα, η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου υποδέχτηκαν τον κριτή του πρώτου GNTM. Ο γνωστός σχεδιαστής αποθεώθηκε από τα κορίτσια, με τη Βίκυ Καγιά να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

O Χριστόφορος Κοτέντος, στην μια και μοναδική του εμφάνιση στο GNTM, μοίρασε καρδιοχτύπια στις παίκτριες, όταν ανακοίνωσε την προτίμησή του για τέσσερα κορίτσια, που θα έπαιρνε μαζί του στη Νέα Υόρκη.

Αυτές ήταν η Μάρα, η Νικόλ, η Κότυ και η Ζωή. Η Μιχαέλα, η μητέρα της Μάρας, πολύ περήφανη για την κόρη της είπε: «Το γεγονός ότι ο κύριος Κοτέντος είπε ότι θα έπαιρνε τη Μάρα στη Νέα Υόρκη της έδωσε ένα πολύ μεγάλο boost χάρηκε πάρα πολύ!».

Χριστόφορος Κοτέντος: Το πρώτο GNTM και η θρυλική ατάκα

Μάλιστα, ο ίδιος αναφώνησε και την viral ατάκα του, που είχε μείνει στην ιστορία από το πρώτο Next Top Model. Αυτή δεν είναι άλλη από το «σκίστε!» που είχε πει στα τότε διαγωνιζόμενα μοντέλα στη διάρκεια ενός catwalk.

Υπενθυμίζεται πως πίσω στο 2009 ο Χριστόφορος Κοτέντος συμμετείχε ως κριτής στο Next Top Model μαζί με τον Χάρη Χριστόπουλου και την Τζένη Μπαλατσινού. Παρουσιάστρια τότε ήταν η Βίκυ Καγιά, ενώ ο Τάσος Σοφρωνίου ήταν coach των κοριτσιών.

Η εν λόγω guest εμφάνιση στο reality των μοντέλων δεν πέρασε απαρατήρητη από το ελληνικό twitter, όπου επικράτησε φρενίτιδα!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κωνσταντίνος Πλεύρης & Τζόρτζια Σιακαβάρα: Παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα

HerNews ka

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: “Στο κομμάτι της Βίκυς Καγιά είναι σημαντικό το να φτάνεις να συγκρίνεσαι”

HerNewskl

Νίκος Κουρής: «Πιστεύω πολύ στη δύναμη που σου δίνει η αποτυχία – Ζω με τον φόβο της αρρώστιας μου»

Her News b