HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: “Στο κομμάτι της Βίκυς Καγιά είναι σημαντικό το να φτάνεις να συγκρίνεσαι”

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αποφάσισε να μιλήσει για την εμπειρία που είχε από το ριάλιτι μόδας, GNTM.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου-hernews

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή Μπέττυς Μαγγίρα “Ποιος είναι πρωινιάτικα;” για το ριάλιτι μόδας, στο οποίο και συμμετείχε στην τελευταία σεζόν ως κριτής. Φυσικά, αναφέρθηκε και στη Βίκυ Καγιά. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου σχετικά με εκείνη είπε πως κάποιες φορές δε μπορεί να διαχειριστεί την όλη κατάσταση, ενώ δήλωσε πως:

“Υπήρχαν στιγμές που ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Φαντάζομαι ότι όσο χαλαρός και άνετος και αν είσαι με τον εαυτό σου και αυτό που έχεις κάνει, θα υπάρξουν και στιγμές που θα το σκεφτείς, θα σε πειράξει, θα σε στεναχωρήσει. Όπως και να γίνει, εμείς, τα μοντέλα, που έχουμε πάει και στο εξωτερικό, το έχουμε περάσει πολύ. Αυτά τα φίλτρα επομένως, τα είχα δημιουργήσει πολλά χρόνια πριν.

Επειδή κάθισα και τα σκέφτηκα λίγο τα πράγματα, τουλάχιστον στο κομμάτι της Βίκυς Καγιά και όλη αυτή τη σύγκριση, όταν έχεις κάνει ένα τέτοιο ξεκίνημα, να είναι η πρώτη μου φορά τηλεοπτικά σε ένα prime time show στην Ελλάδα και μετά από έναν άνθρωπο που έχει χτίσει χρόνια σε αυτό το show και έχει δημιουργηθεί και μια ταυτότητα… Το να φτάνεις να συγκρίνεσαι και να σε βάζουν δίπλα δίπλα, για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί είμαι στο ξεκίνημά μου οπότε τελικά, ήταν κάτι πάρα πολύ ευχάριστο”.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Όσο για την προσωπική της ζωή, η ίδια ανέφερε πως “είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή. Είμαι καλά. Στην τοποθεσία Ελλάδα. Ποτέ δε ξέρεις, μπορεί και αυτός ο άνθρωπος να μην έχει πρόβλημα να ζήσει στο εξωτερικό αν είναι από την Ελλάδα. Δεν έχει σχέση με τον επαγγελματικό μου χώρο”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Κοραλία Καράντη: «Είμαι Ελληνίδα μάνα. Ο γιος μου είναι 27 ετών και του λέω ακόμα τα κλασικά»

Her News

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σίσσυ Χρηστίδου: «Eίναι πληγωμένη, μου είπε ότι δεν πιστεύει πως πρέπει να το ζήσει αυτό»

Her News

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έχω αρπαχτεί στις μπουνιές με σκηνοθέτη»

HerNews ka