HerNews.gr
Διεθνή

Μάθιου Πέρι- Για τον χωρισμό του με την Τζούλια Ρόμπερτς: «Δεν θα ήμουν ποτέ αρκετά καλός για εκείνη»

Ο Μάθιου Πέρι αποκάλυψε ότι χώρισε με την Τζούλια Ρόμπερτς τη δεκαετία του ’90 γιατί ένιωθε ότι «δεν θα ήταν ποτέ αρκετός» για εκείνη.

Ο 53χρονος ηθοποιός ήταν ειλικρινής για το πώς η δική του ψυχική αναταραχή οδήγησε στο τέλος της σχέσης τους μετά από μόλις δύο μήνες στο νέο του βιβλίο, «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing».

«Το να βγαίνω  με την Τζούλια Ρόμπερτς ήταν πάρα πολύ για μένα. Ήμουν συνεχώς σίγουρος ότι θα με χώριζε», έγραψε ο Μάθιου Πέρι σε ένα απόσπασμα που δημοσιεύτηκε από τους Times UK.

«Γιατί όχι; Δεν ήμουν αρκετός. Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι αρκετός. Ήμουν σπασμένος, λυγισμένος, δεν είχα αγαπηθεί. Αντί λοιπόν να αντιμετωπίσω την αναπόφευκτη αγωνία του να την χάσω, χώρισα με την όμορφη και λαμπερή Τζούλια Ρόμπερτς», εξομολογήθηκε.

Ο ηθοποιός λέει επίσης ότι δεν μπορεί να περιγράψει το βλέμμα της σύγχυσης της Τζούλια όταν της ανακοίνωσε ότι θέλει να χωρίσουν.

Ωστόσο, την ίδια περίοδο που ο Πέρι πρωταγωνιστούσε σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά σόου και έβγαινε με τις πιο διάσημες του Χόλιγουντ, πάλευε επίσης με τον εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Ο ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνίστησε στη κωμική σειρά από το 1994-2004, χρειάστηκε να πάει σε αποτοξίνωση δύο φορές κατά τη διάρκεια της 10ετούς θητείας της σειράς.

Μεταξύ άλλων μετά τα γυρίσματα της εμβληματικής στιγμής που ο χαρακτήρας του παντρεύτηκε τη Μόνικα Γκέλερ, την οποία υποδύθηκε η Courteney Cox.

Λόγω της βαριάς χρήσης ναρκωτικών, ο ηθοποιός παραλίγο να πεθάνει πριν από μερικά χρόνια, όταν έσκασε το παχύ έντερο του και οι γιατροί του είπαν ότι είχε «2 τοις εκατό» πιθανότητες επιβίωσης.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κέβιν Σπέισι: Νέες κατηγορίες για σεξουαλικά αδικήματα

Her News b

Robert Pattinson: Αρραβωνιάστηκε με την εγκυμονούσα σύντροφό του Suki Waterhouse

HerNews ka

Η Παναγία των Παρισίων αναμένεται να ανοίξει και πάλι το 2024

Her News