HerNews.gr
Social News

Σάκης Αρσενίου: Για πρώτη φορά μπαμπάς- Όλο το ρεπορτάζ

Ο Σάκης Αρσενίου σε συνέντευξή του στο «Πρωινό μας» δήλωσε πιο ευτυχισμένος από ποτέ ενώ αποκάλυψε ότι θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά.

Όπως είπε ο ίδιος είναι μόλις 8 μήνες σε σχέση με την 23χρονη σύντροφό του Λαμπρινή Πλέυρη η οποία ασχολείται με τον αθλητισμό.

«Νομίζω δεν υπάρχει ωραιότερος θεσμός από το να κάνεις οικογένεια, να βρεις τον άνθρωπό σου. Εγώ έχω βρει τον άνθρωπό μου θα παντρευτούμε κάποια στιγμή.. πες το άμεσα. Είμαι ερωτευμένος και είμαι πολύ καλά έχω βρει έναν άνθρωπο.» δήλωσε ο Σάκης Αρσενίου στην δημοσιογράφο του «Πρωινό μας».

«Θα γίνω και μπαμπάς. Είμαι πιο καλά από ποτέ νιώθω πολύ πολύ όμορφα. Δεν έγινε τυχαία το θέλαμε. Γέλασα χάρηκα, οι γονείς μου τρελάθηκαν» είπε ο τραγουδιστής ενώ συμπλήρωσε ότι δεν γνωρίζουν ακόμη το φύλλο γιατί είναι νωρίς ακόμα.

Τέλος ο Σάκης Αρσενίου είπε ότι έχει κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό του αλλά δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Αναφορικά με το «Survivor All Star» ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης δήλωσε ότι: «Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση, αλλά δεν νομίζω και να μου γίνει γιατί έπεσα σε συγκυρίες και έκατσα πολύ λίγο στο Survivor»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Stan – Βέρα Σωτηροπούλου: Ο παραμυθένιος γάμος τους στην Πάρο & η συγκίνηση του τραγουδιστή

HerNews ka

Μαρία Κορινθίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά το οριστικό διαζύγιο με τον ΑΝΤ1

HerNews ka

Jennifer Aniston: Αυτές είναι οι 2 ασκήσεις που κάνει για να διατηρεί το σώμα της

HerNews ka