HerNews.gr
Social News

Jennifer Aniston: Αυτές είναι οι 2 ασκήσεις που κάνει για να διατηρεί το σώμα της

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε τις τρεις ασκήσεις που τη βοηθούν να παραμείνει τονισμένη και σε φόρμα.

Η ηθοποιός μπήκε στο Instagram τη Δευτέρα για να μοιραστεί τη ρουτίνα της προπόνησης νωρίς το πρωί μετά τη συνεργασία με την Pvolve.

«Θεέ μου… Ξέρεις εκείνες τις μέρες που απλά δεν θέλεις να το κάνεις; Απλώς πρέπει να το κάνεις», λέει ενώ είναι ξαπλωμένη στο πάτωμα.Τζένιφερ Άνιστον

Η Jennifer Aniston που φορούσε ένα ροζ αθλητικό σουτιέν, μαύρο φανελάκι και γκρι κολάν, έγραψε στη λεζάντα του κλιπ: “Αν περνάς μια από αυτές τις Δευτέρες, ΣΕ ΝΙΩΘΩ”.

Η ηθοποιός έχει ενθουσιαστεί με τη ρουτίνα της προπόνησης Pvolve από τότε που συνεργάστηκε με την εταιρεία fitness τον Ιούνιο του 2023 μετά από χρόνια αγώνα για να βρει μια μέθοδο προπόνησης που να λειτουργεί για το σώμα της.

«Όταν έχεις τη νοοτροπία “πρέπει να κάνω 45 λεπτά cardio αλλιώς δεν θα κάνω καλή προπόνηση”, είναι αποθαρρυντικό», είπε στο παρελθόν στο InStyle . «Το πίστευα τόσο καιρό. Απλώς κάηκα και έσπασα το σώμα μου».

Τζένιφερ ΆνιστονΤζένιφερ ΆνιστονΗ βραβευμένη με Emmy ηθοποιός είπε επίσης ότι έπρεπε να μιλήσει στον εαυτό της για να σκεφτεί ότι έπρεπε να «νιώσει το κάψιμο» ενώ ασκείται, κάτι που ήταν μια ανθυγιεινή νοοτροπία.

Ενώ η Aniston διατηρεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής, ξέρει επίσης πότε πρέπει να απολαύσει τις αγαπημένες της λιχουδιές.

Τον Ιούνιο, μια ματιά στην ισορροπημένη διατροφή της αποκάλυψε ότι επιδίδεται σε «περιποιήσεις και cheat day» αφού περνούσε πέντε ημέρες την εβδομάδα κάνοντας προπόνηση.

«Αν θέλει να απολαύσει ένα μαρτίνι ή τεκίλα, θα το κάνει. Δεν είναι κάτι σπουδαίο», είπε μια πηγή στο Us Weekly.

Ο χρήστης αποκάλυψε επίσης ότι τα καλούδια αποτελούν μόνο ένα μικρό μέρος της διατροφής της Aniston με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και υγιεινούς υδατάνθρακες, καθώς η εστίασή της είναι απλώς «να είναι όσο πιο υγιής και χαρούμενη μπορεί».

Δείτε το βίντεο με την προπόνηση της Jennifer Aniston:

Jennifer Aniston: Περιγράφει λεπτομερώς τα 4 πράγματα που κάνει για να παραμείνει σε φόρμα στα 54 της

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Φουρέιρα: Δημοσίευσε τρυφερές φωτογραφίες με τον γιο της

Her News

Θοδωρής Μαροσούλης: «Η καρδιά μου σου ανήκει» – Η τρυφερή εξομολόγηση στην Ελεονώρα Μελέτη

HerNews ka

Ξεσπά η Νένα Χρονοπούλου για τον χαμό του 36χρονου Αντώνη: «Σε αυτή τη χώρα “πνίγουμε” τα παιδιά ΑμεΑ»

HerNews ka