HerNews.gr
Social News

Μαρία Κορινθίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά το οριστικό διαζύγιο με τον ΑΝΤ1

Η Μαρία Κορινθίου “χώρισε” και επίσημα τους δρόμους της με τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή “Το πρωινό” ενώ το κανάλι έκανε μια απλή και.. λιτή ανάρτηση για να ανακοινώσει τη λήξη της συνεργασίας τους.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Μαρία Κορινθίου και της εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια». Έγραψε ο ΑΝΤ1 στην ανακοίνωση για τη Μαρία Κορινθίου.

Έτσι λοιπόν πριν από λίγο, η Μαρία Κορινθίου προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου

“Πάντα αυτό το χαμόγελο θέλω να έχω στα χείλη μου και πάντα με ψηλά το κεφάλι. Είμαι ένας άνθρωπος που 20 χρόνια που με γνωρίζετε με διακατέχει η ειλικρίνεια και η καθαρότητα των πραγμάτων. Όλα καλά και ευλογημένα!

Συνδέθηκα με ανθρώπους όμορφα, με αγάπη και σεβασμό….και με άλλους δυο-τρεις όχι. Με ανθρώπους που με αγάπησαν και με αγκάλιασαν και με ανθρώπους που με πίστεψαν και με στήριξαν. Ένα κανάλι που έχω προσωπικές σχέσεις χρόνων και με ανθρώπους της διοίκησης που σέβομαι και εκτιμώ.

Με κοινή λοιπόν λύση συμβολαίου, με συζητήσεις ανθρώπινες αυτές τις δύο ημέρες και από τις δύο μεριές, διοίκησης και εμού, συμφωνήσαμε την κοινή λύση κάποιων θεμάτων που δυστυχώς βάραιναν καιρό τώρα.
Αποχαιρετώ με αγάπη τον @ant1tv και εύχομαι να έχουμε καλό καλοκαίρι.
…..Όσο για εμάς, είστε η δύναμη μου και σας ευχαριστώ για όλα! 
Εις στο επανιδείν”. 

Το Σαββατοκύριακο προηγήθηκαν οι δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου η οποία είπε χαρακτηριστικά: «Η κατάσταση της υπομονής μου είναι Amber Alert κι εγώ δεν την έχω πια. Έχω χάσει την υπομονή μου με το Πρωινό. Δεν θα σου πω κάτι άλλο. Θα τα μάθετε όλα σύντομα. Τελειώνει και η εκπομπή. Κάποιοι δεν κάνουν υπομονή να τελειώσει η εκπομπή κι αφού δεν κάνουν υπομονή, δεν κάνω κι εγώ. Μάθε τι έγινε και τι δεν έγινε σήμερα στην εκπομπή, δες και την εκπομπή και θα καταλάβεις. Όχι δε μίλησα με τον Γιώργο, με κανέναν δε μίλησα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άγγελος Μπράτης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τέλος του από το GNTM

Her News b

Απόστολος Ρουβάς: Στην Άρτα με την εγκυμονούσα σύζυγό του – Δείτε φωτογραφίες

HerNews ka

Μιχάλης Οικονόμου & Γιώργος Μακρής: Γιατί δεν παντρεύτηκαν με πολιτικό;

Her News b