HerNews.gr
Διεθνή

Kanye West: Αποσύρθηκε το κέρινο ομοίωμά του απο το Madame Tussauds

Δεν έχει τελειωμό η “αποκαθήλωση” του Kanye West από παντού με σειρά να παίρνει το πασίγνωστο Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων στο Λονδίνο «Madame Tussauds».

Έπειτα από το σάλος που έχει προκύψει γύρω από τον Kanye West, το Madame Tussauds στο Λονδίνο απέσυρε το κέρινο ομοίωμα του ράπερ και το προσωπικό έχει μεταφέρει τη φιγούρα του  σε ένα «αρχείο» μετά από τα χυδαία ρατσιστικά του σχόλια.

Επωνυμίες όπως η Balenciaga, ακόμη και η κύρια συνεργάτης του στην Yeezy, η Adidas, διέκοψαν την συνεργασία τους με τον 44χρονο μουσικό, μετά από αντισημιτικά σχόλια και μια επίθεση  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η φιγούρα του Ye έχει μεταφερθεί από τον διάδρομο με τα αξιοθέατα του Μουσείου  στα “αρχεία” μας» δήλωσε ένας υπάλληλος του Madame Tussauds.

«Κάθε προφίλ κερδίζει τη θέση του στο Madame Tussauds του Λονδίνου και ακούμε τους επισκέπτες μας και το κοινό για το ποιον περιμένουν να δουν στο αξιοθέατο» συνέχισε.

Το κέρινο ομοίωμά του κυκλοφόρησε αρχικά στο Μουσείο το 2015 μαζί με το ομοίωμα της Kim Kardashian η οποία επίσης έχει στραφεί εναντίον του πρώην συζύγου της.

Ο Kanye είχε καταταχθεί νωρίτερα φέτος στο νούμερο 1.513 στη λίστα των πλουσίων του Forbes, αξίας δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων (1,5 δισεκατομμύρια λίρες) λόγω της εταιρίας του Yeezy και της συμφωνίας του με την Adidas.

Την Τρίτη, η Γερμανική εταιρεία αθλητικών ειδών Adidas ανακοίνωσε ότι τερματίζει την παραγωγή του Yeezy, μιας συνεργασίας με τον West, λόγω των αντισημιτικών δηλώσεων του ράπερ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Forbes υπολογίζει τώρα, ότι η αξία του Kanye West είναι 400 εκατομμύρια δολάρια (349 εκατομμύρια λίρες) που προέρχεται από (ακίνητα, μετρητά, τον μουσικό του κατάλογο και μερίδιο 5% στην εταιρεία ρούχων της πρώην συζύγου του Kim Kardashian, Skims).

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Παραδέχεται ότι έχει κλειστά τα φώτα κατά τη διάρκεια της…ερωτικής επαφής

HerNews ka

Angelina Jolie: Συνεχίζεται η κόντρα με τον πρώην σύζυγό της Brad Pitt

HerNewskl

Ολίβια Γουάιλντ – Τζέισον Σουντέικις: Mήνυση από την πρώην νταντά των παιδιών τους για κακομεταχείριση

Her News