HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Χαρά Βέρρα: “Η εγγονή μου είναι παιδάκι με ειδικές ανάγκες, έχουμε έναν άγγελο στο σπίτι”

Για την προσωπική της ζωή μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα η Χαρά Βέρρα. Η τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση της με τον άντρα της και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η εγγονή της.

Παράλληλα, θυμήθηκε και ένα απίστευτο περιστατικό που της είχε τύχει σε μία από τις εμφανίσεις της.

Χαρά Βέρρα: “Με τον άντρα μου είμαι πολύ καλά. Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ”

Απαντώντας στα περί χωρισμού, η δημοφιλής τραγουδίστρια του δημοτικού τραγουδιού ανέφερε: «Αυτό πρέπει να σταματήσει. Είμαι πάρα πολύ καλά με τον άντρα μου. Όχι δεν παντρεύτηκα. Δεν ξέρω κι αν θα παντρευτώ κι αν ενδιαφέρει κανένα αυτό. Ενδιαφέρει εμένα κι είμαι καλά» είπε η Χαρά Βέρρα βάζοντας τέλος στις φήμες.

«Δούλευα σε μαγαζί στην Αθήνα, μου παρήγγειλε ένας πελάτης το «Θα κάνω ζημιές» και εκείνη τη στιγμή που ξεκινώ το τραγούδι, πιάνει το τραπέζι, το γυρίζει τούμπα στην πίστα και μου το φέρνει στο κεφάλι. Με πήγαν στο νοσοκομείο, μου έκαναν ράμματα, ξαναγύρισα στο μαγαζί για να ηρεμήσω και μετά με πήγαν σπίτι» είπε η Χαρά Βέρρα, εξηγώντας το απίστευτο περιστατικό που της συνέβη.

Χαρά Βέρρα: “Η εγγονή μου καταλαβαίνει τα πάντα αλλά δεν μιλάει”

«Η Χαρούλα μου είναι παιδάκι με ειδικές ανάγκες, αλλά όλα καλά. Έτσι γεννήθηκε, για εμένα δεν είναι πρόβλημα η Χαρούλα μου. Έχουμε έναν άγγελο στο σπίτι. Καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει και να πει μαμά πεινάω, θέλω νερό. Δεν μιλά καθόλου, δεν κάθεται και δεν περπατά, αλλά πορευόμαστε με αυτό» ανέφερε η τραγουδίστρια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Mad Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ» την Παρασκευή στις 21.00 στο Mega

HerNews ka

Σοφοκλής Σχορτσιανίτης: «Οπαδός έλεγε ότι θα βιάσει τα παιδιά μου. Δυστυχώς o ρατσισμός είναι μέσα στη ζωή»

Her News

Marseaux: «Μου στέλνει ένας: Που πας να γίνεις τραγουδίστρια με τόσα κιλά;»

Her News b