HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δημήτρης Αρβανίτης: “Έπεσα έξω με την Ιωάννα Μαλέσκου. Έχασε τη φρεσκάδα της”

Συνέντευξη στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 έδωσε ο Δημήτρης Αρβανίτης. Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για την Ιωάννα Μαλέσκου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως έπεσε έξω.

Δημήτρης Αρβανίτης: “Η ελευθερία είναι η γεύση της πραγματικότητας, η Ιωάννα δεν το κατάλαβε”

«Έπεσα έξω με την Ιωάννα Μαλέσκου. Όταν την πρωτοείδα μού έκανε φοβερή εντύπωση και μου άρεσε πάρα πολύ. Στην Κρήτη είχε ένα βαθμό ελευθερίας, είχε ένα άλλο προφίλ. Η έντονη αστικοποίηση μέσα στην Αθήνα και η φοβία της να κάνει κάτι διαφορετικό δεν της επέτρεψε να είναι πιο ελεύθερη. Η ελευθερία είναι η γεύση της πραγματικότητας, αυτή δεν το κατάλαβε, το έχασε», είπε ο Δημήτρης Αρβανίτης.

Ο Δημήτρης Αρβανίτης είπε στη συνέχεια: «Ήταν πάρα πολύ μακιγιαρισμένη, έπαψε να έχει αυτή τη φρεσκάδα. Δεν έβγαινε το πρόσωπό της. Είχα προβλέψει ότι θα είναι πολύ καλή και όταν την είδα στην Αθήνα λέω θα περάσει λίγος καιρός. Δεν το έκανε σωστά».

Γιώργος Λιάγκας: “Είναι λάθος που η Ιωάννα Μαλέσκου είναι εκτός”

Όταν προβλήθηκε το απόσπασμα στο πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας προσπάθησε να κρατήσει τις ισορροπίες. Ο παρουσιαστής τόνισε πως πράγματι η Ιωάννα Μαλέσκου “μπήκε σε ένα κοστούμι καθωσπρεπισμού που την ευνούχισε τηλεοπτικά και δεν έβγαλε αυτό που πραγματικά ήταν”.

Ωστόσο, συνέχισε λέγοντας: ” Έχω βρεθεί σε συζητήσεις με στελέχη που έψαχναν πρόσωπα και τους έχω προτείνει την Μαλέσκου, για καθημερινές ψυχαγωγικές εκπομπές. Σαν κανάλι εγώ θα την έπαιρνα την Ιωάννα, θα την αξιοποιούσα. Είναι λάθος που είναι εκτός. Το λέω εγώ που της έχω κάνει και κριτική”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Σπίτι με το MEGA»: Υποδέχεται την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Her News

Σταμάτης Κραουνάκης: «Η πρώτη ανάμνηση που μου έρχεται στο μυαλό εάν κλείσω τα μάτια μου είναι όταν βρισκόμουν σε μία βάρκα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στον Κορινθιακό»

Her News b

Πάολα για Βίκτωρ Βερνίκο: «Και τι έγινε; Εδώ υπάρχουν τραγουδιστές που δεν τραγουδούν σωστά & έχουν κοινό που τους ακολουθεί»

HerNews ka