HerNews.gr
Beauty

Φθινοπωρινό Πεντικιούρ: Ανακάλυψε τις απόλυτες τάσεις της σεζόν!

Ο ερχομός του φθινοπώρου είναι γεγονός, όμως το πεντικιούρ συνεχίζει να είναι must!

Τα φθινοπωρινά μας outfits απαρτίζονται μεταξύ άλλων και από ανοιχτά παπούτσια, επομένως οι τάσεις στο πεντικιούρ θα συνεχίσουν να μας απασχολούν, σίγουρα μέχρι και τον Οκτώβριο που ο καιρός επιτρέπει να φοράμε τα αγαπημένα μας πέδιλα.

Φυσικά και το πεντικιούρ ακολουθεί την μετάβαση από την μια εποχή στην άλλη. Πρέπει λοιπόν να αποχωριστούμε τα έντονα και φωτεινά χρώματα του καλοκαιριού και να προσαρμοστούμε στα χρώματα του φθινοπώρου!

Αν ψάχνεις το ιδανικό χρώμα που θα ολοκληρώσει τις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις, τότε σου έχουμε μερικά από τα αγαπημένα μας trends που αναμένεται να δεις πολύ σύντομα σε autumn looks γύρω σου!

#1 Merlot

Το dark red color στην πιο αγαπημένη μας απόχρωση. Η ένταση που έχει το χρώμα του κρασιού είναι η ιδανική επιλογή για πεντικιούρ, Κάνει την απόλυτη αντίθεση με οτιδήποτε nude επιλέξεις να φορέσεις και σίγουρα είναι μια πινελιά που θα προσδώσει λάμψη σε κάθε σου εμφάνιση!

Tip : Μια ασημένια λεπτομέρεια θα κάνει την διαφορά και χαρίζει μια έξτρα πινελιά λάμψης!

pedicure-wine-color-vasal

#2 Mustard Color

Άκρως φθινοπωρινό αλλά και αρκετά έντονο χρώμα είναι το mustard, στα ελληνικά το γνωστό σε όλους μας μουσταρδί. Το χρώμα αυτό είναι ένας συνδυασμός καφέ και πορτοκαλί αποχρώσεων και χαρίζει ένταση και φως στα moody φθινοπωρινά outfits!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Khoronzhuk (@khkris)

 

#3 Green Πεντικιούρ

Το πράσινο αναμένεται να κυριαρχήσει στα φετινά trends και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό! Συνδυάζεται εύκολα με όλα τα φθινοπωρινά χρώματα που υπάρχουν στην ντουλάπα μας και δίνει μια chic πινελιά στις εμφανίσεις μας!

πεντικιούρ-green-color-vasal

#4 Total Black

Το πιο σκούρο, έντονο και διαχρονικό χρώμα. Το μαύρο χρώμα στα νύχια είναι άκρως κομψό και πάντα θα αποτελεί την πιο safe επιλογή, τόσο για φθινόπωρο όσο και για χειμώνα!

pedicure-black-color-vasal

#5 Electric Blue

Από γαλάζιο και neon blue, περνάμε σιγά σιγά στις πιο σκούρες αποχρώσεις, ενός κατά τα άλλα καλοκαιρινού χρώματος. Το μπλε δεν φεύγει από τη ζωή μας, ούτε από το πεντικιούρ μας και είναι η τέλεια λύση για να ταιριάξει με τα denim looks που κυριαρχούν το φθινόπωρο!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Khoronzhuk (@khkris)

 

Το φθινόπωρο έφτασε κι εμείς είμαστε έτοιμοι να αποχωριστούμε το μαύρισμα, αλλά όχι και την περιποίηση άκρων. Η αγαπημένη μας συνήθεια του πεντικιούρ δεν θα φύγει ακόμη από τη ζωή μας, όπως και τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά παπούτσια!

Το φθινόπωρο είναι η πιο stylish εποχή και η απόχρωση του πεντικιούρ μας είναι σημαντικό στοιχείο ενός ολοκληρωμένου outfit με πέδιλα! Μην ψάχνεις άλλο στο Pinterest, οι παραπάνω προτάσεις είναι must και αναμένεται να κυριαρχήσουν!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Έκανε το ντεμπούτο της στο Blunt Bangs με κομψή androgyny εμφάνιση

HerNews ka

Barbie Ponytail: Η Ashley Graham επανέφερε την συγκεκριμένη αλογοουρά στη μόδα

HerNewskl

Rihanna: Ποιο είναι το κραγιόν που φορούσε στην εντυπωσιακή της εμφάνιση στο Super Bowl?

HerNewskl