HerNews.gr
Διεθνή

Βασιλιάς Κάρολος Γ’: Έβαλε αγγελία για δυο κηπουρούς για το Μπάκιγχαμ και για το Κάστρο του Ουίνδσορ

Έναντι αδράς αμοιβής, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ επιθυμεί να προσλάβει έναν κηπουρό που θα επιφορτιστεί με την φροντίδα των κήπων του, όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, επικαλούμενος σχετική αγγελία.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο πρωτότοκος γιος της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ, έχει ήδη αναρτήσει αγγελία στον βασιλικό ιστότοπο, στην οποία αναφέρεται ότι ψάχνει για έναν διευθυντή που θα αναλάβει την επιμέλεια των κήπων στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Όπως ο ίδιος εξηγεί, ο κηπουρός πρέπει να είναι «παθιασμένος με τα φυτά» και να μπορεί να εργάζεται 39 ώρες την εβδομάδα. Ο ετήσιος μισθός τους θα φθάνει τις 40 χιλιάδες λίρες.

«Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί, θα φροντίζει τους κήπους που χιλιάδες σπεύδουν καθημερινά να θαυμάσουν από κοντά», υποστηρίζει μεταξύ άλλων η αγγελία. Όπως είναι γνωστό, ο 76χρονος μονάρχης μιλάει με τα φυτά του έχοντας έναν δικό του κώδικα επικοινωνίας.

«Ως Διευθυντής Κήπων, θα είστε υπεύθυνος για τη συντήρηση και την παρουσίαση των Κήπων των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ. Θα είστε περήφανος που θα παρακολουθείτε χιλιάδες ανθρώπους να απολαμβάνουν εκδηλώσεις και πάρτι στους κήπους», σχολιάζεται στην αγγελία.

Στα καθήκοντα του κηπουρού περιλαμβάνεται η συντήρηση γκαζόν όπως και η φροντίδα θάμνων και τριαντάφυλλων.

Διαβάστε περισσότερα: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θλίψη για τους Κριστιάνο Ρονάλντο & Τζωρτζίνα Ροντρίγκεζ: Πέθανε ένα από τα δίδυμα παιδιά τους

Her News b

Ben Affleck: “Ήμουν παγιδευμένος στον γάμο μου. Θα έπινα ακόμα αν ήμουν με την Garner”

HerNewskl

Μόνο με τεστ Covid η είσοδος των ταξιδιωτών από την Κίνα στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Her News