HerNews.gr
Social News

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η αρχική ιδέα για το «Maestro» και τα επόμενα σχέδιά του

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη» και φυσικά μίλησε για την νέα επιτυχημένη του σειρά «Maestro».

Εξήγησε από που άντλησε έμπνευση για να ξεκινήσει να γράφει το σενάριογια αυτή τη σειρά.

«Όταν ξεκίνησα να γράφω το “Maestro” ήθελα να καταπιαστώ με γεγονότα “πιο σκληρά”. Έπρεπε να δείξω έστω και για λίγο τις σκηνές “ωμά”», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Αναφορικά με το δεύτερο επεισόδιο της σειράς και την σκηνή βίας όπου η Μαρία Καβογιάννη έκανε το τηλεοπτικό κοινό να ανατριχιάσει με την ερμηνεία της είπε ότι ήταν μια αρκετά δύσκολη διαδικασία καθώς δεν είχε γυρίσει ξανά κάτι τόσο βίαιο.

Επίσης συμπλήρωσε ότι: «Την ώρα που τελειώσαμε το γύρισμα του 2ου επεισοδίου, υπήρχε απόλυτη ησυχία και ακούγεται να λέει κάποιος “εμάς Παπακαλιάτη μας είπαν να γυρίσουμε, όχι Οικονομίδη”».

«Το κλικ της δημιουργίας μου ήρθε σε μικρή ηλικία. Θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα και στην τάξη και στο δωμάτιό μου να γράφω παραμύθια, να τα παίζω μόνος μου, να βάζω κασετόφωνο και να παίζω τους ρόλους» δήλωσε ο δημιουργός του Maestro.

«Δεν ένοιωθα διαφορετικός παρόλο που απο τα 16 μου και μετά είχα μια διαφορετική ζωή από τους υπόλοιπους».

Μιλώντας για το πως ξεκίνησε στον χώρο της τηλεόρασης, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είπε ότι τον βοήθησε η εμμονή και η επιμονή που είχε.

Μια ακόμα ιστορία που μοιράστηκε ήταν ότι στο «Δέκα μικροί Μήτσοι» είχε ζητήσει από τον Λάκη Λαζόπουλο ένα περιοδικό και μια τσίχλα για να μην έχει άγχος.

«Δουλειά η οποία μου ήταν πιο προσωπική και μου βγήκε πιο εύκολα ήταν το «Αν». Γιατί ήταν όλες οι αγωνίες μου στα 37 μου και ο τρόπος μου έβλεπα την σχέση, το παιδί, ότι κρίση μπορεί να περνάει ένας 37αρης» δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λόρεν Σάντσεζ: Άλλαξε εμφάνιση για τα γενέθλια του Τζεφ Μπέζος και δέχτηκε κριτική στα social media

HerNews ka

Πάολα: Ο μοναδικός χορός της στη σκηνή & η ανατριχιαστική ερμηνεία με τη Σοφία Βόσσου

HerNews ka

Ποιος James Bond έβγαλε τα περισσότερα λεφτά

Her News