HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Σταμάτης Γονίδης: “Είδος προς εξαφάνιση το λαϊκό τραγούδι – Όταν καταλάβω ότι ο κόσμος πλέον με απορρίπτει, δεν θα επιμείνω”

Ο Σταμάτης Γονίδης αυτή την περίοδο εµφανίζεται µε τεράστια επιτυχία κάθε Πέµπτη, Παρασκευή και Σάββατο, μαζί µε τον Ζαφείρη Μελά, στο «Vegas Live Stage», προκαλώντας ασφυκτικά sold-out, µε τον κόσµο να κάνει ουρές έξω από το νυχτερινό κέντρο στην Πέτρου Ράλλη για να τον απολαύσει.

Εδώ και 35 χρόνια που ηγείται νυχτερινών σχηµάτων, µας έχει χαρίσει τεράστιες, διαχρονικές επιτυχίες, όπως και το νέο του τραγούδι, µε τίτλο «Εσύ ρωτάς», που μόλις κυκλοφόρησε από τη Sonar Music. Αν και σπάνια μιλάει, σήµερα δίνει μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη αποκλειστικά στο «S».

Η συνέντευξη

-Νέα συνεργασία µε Ζαφείρη Μελά στο «Vegas Live Stage», µε απίστευτα sold-out από την πρεµιέρα.

-Είναι αναµφισβήτητο ότι ο Ζαφείρης Μελάς είναι ένας από τους καλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές. Φέτος, έπειτα από αρκετές προτάσεις που είχα, επέλεξα να  κάνω ένα λαϊκό σχήµα, να πω λαϊκά τραγούδια και να διασκεδάσει ο κόσµος! Και το επέλεξα αυτό γιατί το λαϊκό τραγούδι έχει γίνει είδος προς εξαφάνιση τώρα τελευταία. Αυτό, λοιπόν, το σχήµα, όπως το είχα φανταστεί, πάει πάρα πολύ καλά, ο κόσµος διασκεδάζει, υπάρχει απήχηση στο κοινό και περνάµε πολύ όµορφα. Ο Ζαφείρης δίνει τον καλύτερό του εαυτό και εγώ, κάθε βράδυ, κάνω κατάθεση ψυχής.

Διαβάστε περισσότερα στα parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζόνι Ντεπ: Στο Netflix η κόντρα του με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ

Her News

Emily in Paris: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της τρίτης σεζόν

HerNewskl

«Η γη της ελιάς» – Ξεκίνησαν τα γυρίσματα

Her News