HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Καινούριου: Πήρε τηλέφωνο τον Νικηφόρο και της το έκλεισε “στα μουτρα”

Το πρωί της Τετάρτης η Κατερίνα Καινούριου προέβαλε στην εκπομπή της ένα απόσπασμα από το κάλεσμα που έγινε στους δημοσιογράφους με αφορμή την συνεργασία του Νικηφόρου με γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Στο εν λόγω κάλεσμα βρέθηκε και η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούριου και στο απόσπασμα που προβλήθηκε ο Νικηφόρος αποφεύγει τους δημοσιογράφους.

Το γεγονός αυτό, παραξένεψε την Κατερίνα Καινούριου και την ομάδα της που αναρωτήθηκαν πως γίνεται να τους κάλεσαν στην συνάντηση και ο Νικηφόρος να αρνείται να μιλήσει στις κάμερες.

Έτσι η παρουσιάστρια αποφάσισε να πάρει τον Νικηφόρο τηλέφωνο στον αέρα της εκπομπής ο οποίος απάντησε στην κλήση αλλά στην ερώτησή της γιατί απέφυγε να κάνει δηλώσεις εκείνος….της  έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα.

«Δε με έχει κλείσει κανένας και με έκλεισε ο Νικηφόρος. Μου λέει “καλημέρα αγάπη μου είμαι λίγο άρρωστος” τον ρώτησα γιατί δε μας μίλησε και μου λέει, “καλημέρα αγάπη μου” και το έκλεισε.

Τον Ρέμο να πάρω θα μιλήσει. Να πάρουμε τον Ρέμο; Ακούστε με λίγο γιατί εγώ τον έχω στηρίξει τον Νικηφόρο ουκ ολίγες φορές και έχω μιλήσει με τα καλύτερα. Όλα ωραία αλλά λίγο να καταλαβαίνουμε και ποιοι είμαστε.

Κανονίστε να έρθει ο Νικηφόρος εδώ να ζητήσει συγγνώμη αλλιώς δε θα ξαναπαίξει ούτε πλάνο του. Πλάκα κάνω, να είναι καλά. Απλά από συμπεριφορές ανθρώπων καταλαβαίνεις κάποια πράγματα. Αναρωτιέσαι γιατί ο άλλος είναι στην κορυφή κι ο άλλος δεν έχει φτάσει» δήλωσε εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούριου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Το «Σπίτι με το MEGA» υποκλίνεται στον κορυφαίο και εμβληματικό συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη

HerNews ka

Νίκος Κουρής: «Πιστεύω πολύ στη δύναμη που σου δίνει η αποτυχία – Ζω με τον φόβο της αρρώστιας μου»

Her News b

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Σίγουρα δεν θα γίνουμε κολλητοί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο»

HerNews ka