HerNews.gr
Διεθνή

Elizabeth Debicki: Το φόρεμα που φόρεσε στην πρεμιέρα του «The Crown» χρειάστηκε 300 ώρες για να φτιαχτεί

Η Elizabeth Debicki είχε παρόμοιο στυλ με την πριγκίπισσα Νταϊάνα στη χθεσινή πρεμιέρα στο Λονδίνο.

Η ηθοποιός του «The Crown» φόρεσε ένα εκπληκτικό μαύρο φόρεμα Dior στη χθεσινή πρεμιέρα της σεζόν 5 της δημοφιλούς σειράς του Netflix.  H εμφάνισή της έφερε αναμνήσεις από ένα παρόμοιο ρούχο που φορούσε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η Elizabeth Debicki η οποία υποδύεται την πριγκίπισσα Νταϊάνα, περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα φόρεμα από τη συλλογή Dior Haute Couture άνοιξη/καλοκαίρι 2022 .

Το συγκεκριμένο φόρεμα  θύμιζε το μπλε φόρεμα της Catherine Walker Princess Diana στο Φεστιβάλ των Καννών το 1987 .

Το φόρεμα της Elizabeth είχε μια παρόμοια μαζεμένη λαιμόκοψη.

Ενώ η εμφάνιση της πριγκίπισσας είχε ένα πραγματικό μαντήλι φορεμένο στην πλάτη της και δεμένο με κόμπο, το ύφασμα του ντραπέ μπούστου της Debicki επεκτεινόταν σε στυλ ράστερ που ήταν τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό της.

Σύμφωνα με τη βρετανική Vogue , το μεταξωτό κρεπ φόρεμα χρειάστηκε 300 ώρες για να δημιουργηθεί από την ομάδα του Dior, με τον οίκο μόδας να ανακοινώνει χθες ότι η σταρ του “Crown” που θα υποδυθεί επίσης την Νταϊάνα στην 6η σεζόν  είναι πλέον πρεσβευτής του Dior Joaillerie.

Ακόμη, η Debicki φορούσε πολλά κοσμήματα από τη μάρκα, συμπεριλαμβανομένου ενός σκουλαρικιού Rose Dior Couture από ροζ χρυσό και διαμάντι 6.000 δολαρίων στο ένα αυτί και μια μανσέτα αυτιού Bois de Rose 2.300 δολαρίων στο άλλο αυτί της.

Πρόσθεσε πολλά δαχτυλίδια και βραχιόλια Bois de Rose μαζί με μια καρφίτσα με παπαρούνα καρφωμένη στο μπούστο της για να ολοκληρώσει την πρεμιέρα της νυχτερινή εμφάνιση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Βάπτισαν την κόρη τους & η βασιλική οικογένεια δεν έδωσε το παρών παρά την πρόσκληση!

HerNews ka

Τι είναι ο «θερμικός θόλος» που φέρνει τον παρατεταμένο καύσωνα – Μοιάζει «σαν ένα καπάκι κατσαρόλας με νερό που βράζει»

HerNews ka

Τζένιφερ Άνιστον: Σε βαρύ πένθος η ηθοποιός-Έφυγε από την ζωή ο πατέρας της

HerNews ka