HerNews.gr
Διεθνή

Λονδίνο: Χάος απο τις απεργίες στο μετρό -Παρέλυσε η πόλη

Στη δίνη των απεργιών και των διαδηλώσεων βρίσκεται η Ευρώπη εξαιτίας των υψηλών τιμών ενέργειας και του αυξανόμενου κόστους διαβίωσης. Παρέλυσε το Λονδίνο.

Στη Βρετανία, πάνω από 70.000 υπάλληλοι σε 150 πανεπιστήμια της χώρας θα πραγματοποιήσουν τριήμερη απεργία μες στο Νοέμβριο για τους μισθούς, τις συνθήκες εργασίας και τις συντάξεις, όπως ανακοίνωσε η Ένωση Πανεπιστημίων και Κολεγίων.

Σήμερα εκατομμύρια άνθρωποι αντιμετώπισαν προβλήματα στο Λονδίνο από μια νέα απεργία που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στο μετρό, έπειτα από έκκληση πολλών συνδικάτων που αντιτίθενται σε σχέδιο μείωσης του κόστους στην εταιρεία διαχείρισης των μέσων μαζικής μεταφοράς του Λονδίνου, την Transport for London (TfL).

Το παλαιότερο δίκτυο υπόγειου σιδηροδρόμου στον κόσμο σχεδόν παρέλυσε πλήρως σήμερα το πρωί με τις περισσότερες γραμμές να είναι εντελώς ακινητοποιημένες και κάποιες από αυτές να λειτουργούν με πολύ περιορισμένη εξυπηρέτηση.

Μόνο η νεότερη γραμμή, η “Ελισάβετ”, η οποία εγκαινιάστηκε μόλις τον περασμένο Μάιο, λειτούργησε κανονικά με λίγους μόνο σταθμούς της κλειστούς στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Ο υπόγειος σιδηρόδρομος του Λονδίνου μεταφέρει συνήθως έως και 5 εκατομμύρια επιβάτες την ημέρα, αλλά τους τελευταίους μήνες έχουν σημειωθεί σε αυτόν πολλές απεργίες.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Selena Gomez: Ποια φράση της είχε απαγορεύσει ρητά η Disney να χρησιμοποιεί;

HerNews ka

Μάθιου Πέρι: Κακοποίησε την πρώην αρραβωνιαστικιά του όταν τον εγκατέλειψε

HerNews ka

Kate Middleton- Meghan Markle: Yιοθέτησαν το ίδιο beauty look στη νεκρώσιμη πομπή!

HerNewskl