HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιάννης Ζουγανέλης: Σοκάρει με την δήλωση του «Έχω γνωστούς που μου λένε “Πάμε Ταϊλάνδη γιατί εκεί μπορούμε να κάνουμε σεξ με παιδιά”»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε μια συνέντευξη που έδωσε στο κυπριακό κανάλι Astra Tv σοκάρει με αυτά που αποκάλυψε.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή Status αποκάλυψε στον Κωνσταντίνο Καμέα ότι έχει γνωστούς που πηγαίνουν στην Ταϊλάνδη ώστε να έχουν σεξουαλικές επαφές με παιδιά.

«Το λέω για πρώτη φορά. Έχω γνωστούς όχι φίλους, που μου λένε πάμε στην Ταϊλάνδη γιατί εκεί μπορούμε να κάνουμε σεξ με παιδιά. Μη σε εκπλήσσει καθόλου, απλώς κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Υπάρχουν πάρα πολλοί στον κόσμο μας που πηγαίνουν στην Ταϊλάνδη για να κάνουν σχέσεις με παιδιά. Βέβαια έχουν έρθει και μου το έχουν πει. Τους λέω καλά δεν ντρέπεστε λιγάκι; Αλλά πάνε και λένε “είναι πάρα πολύ ωραία και γουστάρουμε”.

Έπειτα ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας : «Ζούμε σε έναν κόσμο που συνυπάρχουμε με όλα αυτά τα πράγματα που σκοτώνουν την ζωή. Η ζωή είναι συνυφασμένη με την αξιοπρέπεια».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χριστίνα Λαμπίρη: «Σταμάτησα την τηλεόραση όταν κατάλαβα ότι δεν ήμουν ο εαυτός μου, έβγαζα επιθετικότητα στους συνάδελφους»

HerNews ka

Μπάγια Αντωνοπούλου: «Θα έκανα έναν γάμο μόνο αν ήμουν σίγουρη ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα ήθελα να γεράσω μαζί»

Her News

Ελένη Τσολάκη: Παίρνει θέση στην κόντρα Σπυροπούλου-Πετρογιάννη

Her News