HerNews.gr
Διεθνή

Christina Applegate: Αποκαλύπτει ότι το «Dead to Me» μπορεί να είναι η τελευταία της δουλειά λόγω σκλήρυνσης κατά πλάκας

Η Christina Applegate αποκάλυψε πρόσφατα ότι ο ρόλος της στο «Dead to Me» μπορεί να είναι η τελευταία της υποκριτική δουλειά.

«Η Τζεν Χάρντινγκ είναι αυτή που…ποιος ξέρει, πιθανότατα είναι ο τελευταίος ρόλος  που θα παίξω» δήλωσε η Christina Applegate.

«Με την ασθένειά μου, δεν ξέρω πόσο ικανή είμαι. Αλλά αυτό ήταν ένα δώρο. Αυτό ήταν ένα δώρο για μένα» συνέχισε.

Η ηθοποιός που διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας στις αρχές του 2021, είπε ότι η παρουσία της στο πλατό για την σειρά της στο Netflix τη βοήθησε να μάθει τι θα ήταν «ικανή να κάνει».

«Έπρεπε να κάνει κρύο, γιατί η ζέστη είναι ο κρυπτονίτης μας», είπε για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στα γυρίσματα. «Δεν μπορείς να δουλέψεις αυτές τις 18 ώρες. Ήταν αδύνατο»

Ωστόσο, η Applegate είπε ότι η παραγωγός της, Liz Feldman, και το υπόλοιπο καστ και το συνεργείο ήταν «τόσο στοργικοί» σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Αν τους τηλεφωνούσα το πρωί και έλεγα, «Παιδιά, δεν μπορώ να κατέβω τις σκάλες», μου έλεγαν, «Εντάξει! Δεν θα κάνουμε σήμερα. Θα κάνουμε άλλα πράγματα», μοιράστηκε η ηθοποιός.

Επίσης δήλωσε ότι : «Το Netflix μας άφησε να κάνουμε ένα διάλειμμα για μερικούς μήνες για να μπορέσω να θρηνήσω και να βρω θεραπεία».

Η Christina Applegate μίλησε για πρώτη φορά για τα προβλήματα υγείας της τον Αύγουστο του 2021, ανακοινώνοντας στο Twitter ότι ήταν ένα «περίεργο ταξίδι» αλλά ότι είχε υποστηριχθεί πολύ.

«Ήταν ένας δύσκολος δρόμος», πρόσθεσε εκείνη την εποχή. «Όμως, όπως όλοι γνωρίζουμε, ο δρόμος συνεχίζει. Εκτός κι αν κάποια τρύπα τον εμποδίσει».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Applegate αναφέρθηκε σε ορισμένες από τις επιπλοκές που αντιμετώπισε ως αποτέλεσμα της σκλήρυνσης κατά πλάκας, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης 40 κιλών .

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Μπόρις Τζόνσον: Βάπτισε με ελληνικό όνομα την νεογέννητη κόρη του

Her News

Αλλάζει όνομα το Facebook; – Έρχεται το «metaverse»

Her News

Γκουίνεθ Πάλτροου: Σχεδιάζει να “εξαφανιστεί” από το Χόλιγουντ – «Κανείς δεν θα με ξαναδεί»

HerNews ka