HerNews.gr
Διεθνή

Usher: Θα κάνει live act στο ημίχρονο του Super Bowl 2024 με τη βοήθεια της Kim Kardashian

O Usher θα ανέβει στη σκηνή για το εμβληματικό σόου του ημιχρόνου, που θα παρουσιάσει η Apple Music, στο Allegiant Stadium στο Paradise της Νεβάδα, κατά τη διάρκεια του μεγάλου αγώνα στις 11 Φεβρουαρίου 2024.

Σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στο X, παλαιότερα γνωστό ως Twitter, ανακοινώνοντας την επερχόμενη συναυλία του, ο Usher δέχεται μια επείγουσα κλήση από την Kim Kardashian , η οποία λέει στον μουσικό για το headlining του.

Η ερμηνεία του Usher θα σηματοδοτήσει τη δεύτερη εμφάνιση του στο Super Bowl. Προηγουμένως έπαιξε μαζί με τους Black Eyed Peas το 2011.

Πέρυσι, το σόου ήταν πρωτοσέλιδο από τη Rihanna , η οποία αποκάλυψε ότι ήταν έγκυος στο δεύτερο μωρό της με τον  A$AP Rocky στη μέση της παράστασης.

«Είναι τιμή μιας ζωής να τσεκάρω επιτέλους μια απόδοση του Super Bowl από τη λίστα μου. Ανυπομονώ να φέρω στον κόσμο μια παράσταση που δεν μοιάζει με οτιδήποτε άλλο έχουν δει από εμένα στο παρελθόν», είπε ο Usher σε μια δήλωση.

«Ευχαριστώ τους θαυμαστές και όλους όσους έκαναν αυτή την ευκαιρία», συνέχισε ο τραγουδιστής, «Θα σας δω σύντομα».Ο Usher ανακοινώνει ότι θα πρωτοστατήσει στο ημίχρονο του Super Bowl 2024 - με τη βοήθεια της Kim Kardashian!

Το Super Bowl LVIII θα μεταδοθεί ζωντανά στο CBS στις 11 Φεβρουαρίου 2024.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα συγκινητικά «ευχαριστώ» Τούρκων προς την Ελλάδα

HerNews ka

Τζόνι Ντεπ: Aναβάλλει τις ημερομηνίες της περιοδείας της μπάντας του λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο

HerNews ka

Χωρίζει η Σακίρα με τον Πικέ; Δημοσίευμα «βόμβα» αναφέρει πως τον έπιασε με άλλη γυναίκα

Her News