HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Daphne Lawrence: Το follow στο Instagram που κατέληξε σε συνεργασία με την Άννα Βίσση

Στο πλατό του The 2Night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη η Daphne Lawrence. Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μίλησε για το  «The Voice», τις σπουδές της στην υποκριτική και, όπως ήταν φυσικό για τη συνεργασία της με την Άννα Βίσση.

«Μετά το The Voice με έπιασε “κατάθλιψη”, είχα πέσει αρκετά ψυχολογικά, δεν ήθελα να ασχοληθώ με τη μουσική» ανέφερε αρχικά η Daphne Lawrence και συνέχισε:

«Ήταν να φύγω στην Αγγλία για σπουδές γιατί με πήραν σε ένα κολλέγιο, με έπιασαν κρίσεις πανικού, οπότε δεν πήγα ποτέ. Έμεινα εδώ, ξαναέδωσα Πανελλήνιες, πέρασα “Θεατρικών Σπουδών” και στη συνέχεια πήγα στη δραματική σχολή. Έτσι άρχισα πάλι να τραγουδάω και να γράφω».

Daphne Lawrence: «Με πήρε τηλέφωνο η Άννα Βίσση την ώρα που δούλευα ως σερβιτόρα»

Η Daphne Lawrence πρόσφατα γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τη συνεργασία της με την Άννα Βίσση και το τραγούδι «Αίμα». Έτσι, περιέγραψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τι ακριβώς συνέβη όταν την κάλεσε η Άννα στο τηλέφωνο για να συνεργαστούν. Όπως παραδέχτηκε η νεαρή τραγουδίστρια, όλα ξεκίνησαν από ένα follow back στο instagram, όταν η Άννα Βίσση θέλησε να την γνωρίσει μέσα από τα social media.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daphne Lawrence (@daplawr)

«Εγώ την ακολουθούσα καιρό πριν και ξαφνικά έγινε όλο. Της έστειλα να την ευχαριστήσω και μου έστειλε να συνεργαστούμε. Με ρώτησε πρώτα αν γράφω και να μιλήσουμε στο τηλέφωνο. Είναι πολύ ανοιχτός άνθρωπος η Άννα Βίσση», ανέφερε για την πρώτη επικοινωνία.

Και πρόσθεσε: «Στην αρχή ήταν να φτιάξουμε το κομμάτι μαζί. Με ρώτησε αν γράφω στίχους και μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Με πήρε τηλέφωνο όσο ήμουν στη δουλειά. Εργαζόμουν ως σερβιτόρα για πολλά χρόνια. Μόλις με πήρε είπα τα παρατάω όλα, έκατσα στο τραπέζι μιλήσαμε και κανονίσαμε να πάμε στο στούντιο. Πρώτα το είπα στη μαμά. Η μαμά τρελάθηκε!», είπε η Daphne Lawrence καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daphne Lawrence (@daplawr)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χείμαρρος η Ντόρα Κουτροκόη για Οικονόμου, Παυλόπουλο μετά την αποχώρησή της: «Ξαφνιάστηκα που δεν με στήριξαν»

Her News

Σπύρος Μπιμπίλας: “Δεν έχω πρόβλημα με τον Γιώργο Κιμούλη, με την τακτική του έχω”

Her News

Έλενα Γαλύφα: “Θα ήθελα να παρουσιάσω το My Style Rocks. Έχει γίνει μία κουβέντα”

Her News