HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαριαγάπη Ξυπολιά: Οι πρώτες δηλώσεις για τον χωρισμό της από τον Αιμιλιάνο Μάρκου

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαριαγάπη Ξυπολιά στην εκπομπή Happy Day και στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή.

Το γνωστό μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM, μίλησε για τον πρόσφατο χωρισμό της από τον συμπαίκτη της Αιμιλιάνο Μάρκου, αλλά και για τις σχέσεις του σήμερα.

Μαριαγάπη Ξυπολιά: «Όσο κι αν προσπαθείς, αν δεν προσπαθούν και οι δύο, το χειροτερεύεις»

«Ισχύει ότι με τον Αιμιλιάνο δεν είμαστε μαζί αυτή την περίοδο. Η απόσταση έπαιξε πάρα πολύ μεγάλο ρόλο. Η σχέση μας ήταν δύσκολη γιατί είχαμε πάντα την απόσταση» είπε αρχικά η Μαριαγάπη Ξυπολιά.

«Δεν ήθελα να χωρίσουμε αλλά εγώ δούλευα 6 μήνες στην Κίνα και εκείνος στην Ιταλία. Τότε είχαμε περάσει διάφορες περίεργες φάσεις. Το δουλέψαμε και είδαμε ότι δεν μπορέσαμε να το κάνουμε άλλο. Όσες φορές προσπαθείς να φτιάξεις κάτι όταν δεν υπάρχει η ίδια προσπάθεια και από τα δύο άτομα, συνήθως το χειροτερεύεις», εξομολογήθηκε το μοντέλο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariagapi (@mariagapi)

«Όταν έχεις κάποιον στη ζωή σου τόσο καιρό, δεν τον διαγράφεις έτσι απλά»

«Θέλουμε τελείως διαφορετικά πράγματα και από τη δουλειά μας και από τα προσωπικά μας. Έχει παίξει και το timing ρόλο και η πίεση που είχαμε φάει όταν βγήκαμε από το GNTM. Ήμασταν μαζί δύο χρόνια και όταν έχεις κάποιον στη ζωή σου τόσο καιρό δεν μπορείς να τον διαγράψεις έτσι απλά» συνέχισε να εξηγεί.

«Δεν βρίσκω νόημα να διαγράφει κάποιο φωτογραφίες, είναι κομμάτι της ζωής μου δεν μπορώ να φέρομαι σαν να μην υπήρχε», πρόσθεσε η Μαριαγάπη Ξυπολιά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: «Το θεωρώ επανασύνδεση κατά κάποιο τρόπο γιατί μιλάμε 3-4 φορές την ημέρα»

HerNews ka

Χρήστος Μάστορας: Τι απαντά για το τέλος της συνεργασίας του με την Δέσποινα Βανδή;

Her News b

Μαρινέλλα & Αντώνης Ρέμος μας προσκαλούν σε μία εορταστική βραδιά στο MEGA

Her News b