HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: «Το θεωρώ επανασύνδεση κατά κάποιο τρόπο γιατί μιλάμε 3-4 φορές την ημέρα»

Το βράδυ της Πέμπτης 17/11 η Εύη Βατίδου πραγματοποίησε μια βραδινή έξοδο για να αποφορτιστεί από την δικαστική περιπέτεια που πέρασε το περασμένο Σαββατοκύριακο με το περιστατικό στη Γλυφάδα, και εκεί συνάντησε τις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.

Αναφορικά με το περιστατικό στη Γλυφάδα, η Εύη Βατίδου δήλωσε: «Έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης πλέον η υπόθεση. Περιμένουμε ακόμα. θα δείξει».

Έπειτα το πρώην μοντέλο αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπισή της όμως βρίσκεται κοντά της και σε ανθρώπινο πλαίσιο.

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε δίπλα μου από την πρώτη στιγμή. Έχει αναλάβει τα νομικά θέματα. Του έχω πάρα πολύ εμπιστοσύνη, δεν το συζητώ. Εντύπωση θα μου έκανε αν δεν ήταν δίπλα μου. Ήξερα ότι θα με βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι, δεν είχα αμφιβολία. Το θεωρούσα αυτονόητο και βγήκα και σωστή» είπε η Εύη Βατίδου.

Και πρόσθεσε: «Είμαστε σε επικοινωνία με τον Αλέξη, έδειξε ενδιαφέρον για μένα. Χάρηκαν και τα παιδιά που έδειξε ενδιαφέρον. Δε με γοητεύει, με ευχαριστεί. Με κάνει να αισθάνομαι ότι με υποστηρίζει. Επανασύνδεση το θεωρώ κατά κάποιο τρόπο, με την έννοια του ότι μιλάμε 3-4 φορές τη μέρα. Αυτά του αρέσει να συζητάμε. Λίγο τον έχω ζαλίσει αυτές τις μέρες, είναι η αλήθεια γιατί ξέρω ότι εργάζεται πάρα πολύ».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζόυς Ευείδη: “Έγιναν τόσες παραγωγές και δεν είχα ούτε μία πρόταση”

Her News

Acun Medya: Η σκληρή απάντηση στο εξώδικο της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Her News

Manos Mpos: «Ο 50 Cent δεν ήθελε να τραγουδήσει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, έγινε παρεξήγηση»

Her News b