HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιάννης Βαρδής: “Η τραπ δεν θα έπρεπε να υπάρχει, δεν τη θεωρώ καν μουσική”

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στους δημοσιογράφους για την τραπ μουσική, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαζόταν με έναν καλλιτέχνη από το συγκεκριμένο είδος μουσικής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis vardis (@giannisvardis)

Γιάννης Βαρδής: “Η τραπ είναι προσβλητική. Όλα έχουν να κάνουν με την παιδεία»

Πιο αναλυτικά, όπως είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής, Γιάννης Βαρδής: «Η τραπ δεν είναι λίγο προσβλητική, είναι πολύ προσβλητική. Δεν νομίζω ότι έχω μιλήσει ποτέ τόσο ανοιχτά. Είναι μια μουσική που δεν μου αρέσει, δεν τη θεωρώ καν μουσική και δεν θα έπρεπε να υπάρχει». Αναφερόμενος στα επεισόδια που έχουν εκτυλιχθεί κατά καιρούς μεταξύ γνωστών τραγουδιστών της τραπ, ο τραγουδιστής τόνισε: «Όλα έχουν να κάνουν με την παιδεία. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι μόνο σε αυτό το είδος γίνονται τσακωμοί. Κάτι δεν πάει καλά».

Τέλος, μιλώντας για τις συνεργασίες που έχουν κάνει συνάδελφοί του, όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με τραγουδιστές της τραπ, ο Γιάννης Βαρδής ανέφερε: «Καλά κάνει ο Αργυρός κι ο Χρήστος. Ο καθένας έχει τις επιλογές του κι ελεύθερη βούληση προς Θεού, αλλά εγώ προσωπικά δεν θα συνεργαζόμουν».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

MEGA: Η Σίσσυ Χρηστίδου τα σάρωσε όλα!

Her News b

Τριαντάφυλλος: «Αν έρθει κάποιος να μας το παίξει “σταρ” να πάει σπίτι του»

HerNews ka

Ιωάννα Τούνη: «Θα είμαι στιγματισμένη για όλη μου τη ζωή.. Είμαι σε στάδιο κατάθλιψης»

Her News