HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελιάνα Χρυσικοπούλου – Νίκος Φαράκλας: Χώρισαν μετά από εννέα χρόνια γάμου

Χωριστούς δρόμους τραβούν, μετά από εννέα χρόνια γάμου, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Νικόλας Φαράκλας, οι οποίοι αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους.

Η είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Τετάρτης 23/11 μέσα από την εκπομπή Πρωινό μας και τον Νίκο Γεωργιάδη. Ο δημοσιογράφος επιβεβαίωσε πως η παρουσιάστρια και ο γραφίστας δεν είναι πλέον μαζί. Ωστόσο, όπως είπε παραμένουν ενωμένοι ως οικογένεια για χάρη των παιδιών τους.

Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι ζούσε χωριστά, ενώ δεν είχε πραγματοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό κάποια δημόσια κοινή εμφάνιση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό. Όμως κανείς από τους δύο δεν θέλησε να απασχολήσει τα Μέσα με τον χωρισμό τους.

Ο Νικόλας Φαράκλας εδώ και μήνες έχει μετακομίσει σε άλλο σπίτι, ενώ η Ελιάνα Χρυσικοπούλου παραμένει στο σπίτι μαζί με τις κόρες τους.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Τι δήλωσε λίγες ημέρες πριν, για τις φήμες περί διαζυγίου

Στις τηλεοπτικές κάμερες είχε μιλήσει πριν από λίγες ημέρες η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Μάλιστα, είχε ερωτηθεί για τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει για το διαζύγιο της.

Η δημοσιογράφος απάντησε, με αμηχανία, συγκεκριμένα για τις αναζητήσεις που κάνει το κοινό στο διαδίκτυο.

«Για τον οποιοδήποτε γίνει μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, κάθε φορά δεν θα ψάξουν ούτε το βιογραφικό του, ούτε στις σπουδές του. Όλοι θα προσπαθήσουν να βρουν κάτι αρνητικό το οποίο μπορεί να έχουν ακούσει και να θέλουν να το επιβεβαιώσουν ή να το διαψεύσουν. Σίγουρα τις απαντήσεις στα θέματα της προσωπικής μου ζωής δεν τις κρατάει το google», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τουνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revange porn της – «Νιώθει δικαιωμένη»

HerNews ka

Ανδρέας Φουστάνος: Θα έκανε ποτέ αισθητική επέμβαση;

Her News b

Σμαράγδα Καλημούκου: «Δεν υπάρχουν πια στερεότυπα για τα σώματα»

Her News