HerNews.gr
DECORNEWS

Οι συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε για να οργανώσετε τον γάμο σας αν παντρεύεστε χειμώνα

Το σωστό νυφικό για να μην κρυώνετε, εποχιακή διακόσμηση, κοκτέιλ που ζεσταίνουν τους καλεσμένους… Εστιάστε σε αυτές τις χρήσιμες συμβουλές για να οργανώσετε έναν αξέχαστο χειμωνιάτικο γάμο.

Ένας χειμωνιάτικος γάμος δίνει μια μαγική πλευρά στη μεγάλη μέρα αλλά απαιτεί και διαφορετική οργάνωση από τις καλοκαιρινές τελετές. Ζεστασιά, πρακτικότητα, στυλ… για αυτό σας έχουμε τις κατάλληλες συμβουλές.
Χειμώνας για το σωστό νυφικό

Με την πτώση της θερμοκρασίας, οι επιλογές που έχετε είναι περισσότερες. Όχι άλλα μοντέλα που είναι πολύ κοντά ή πολύ διάφανα, αλλά ένας χειμωνιάτικος γάμος σας επιτρέπει να πειραματιστείτε με τις λεπτομέρειες στο φόρεμα. Δαντέλα, πιο επιβλητικοί όγκοι, μακριά μανίκια. Τολμάμε τα πάντα.

Μην ξεχνάτε τα αξεσουάρ

Αν το νυφικό δεν είναι αρκετό, τα δίνουμε όλα στα αξεσουάρ. Μπουφάν από ψεύτικη γούνα, σάλι, χοντροκομμένο πλεκτό stole , μάλλινα πουλόβερ… Η νύφη ζεσταίνεται με κομμάτια που είναι τόσο απαλά όσο και όμορφα.

Φορέστε το σωστό ζευγάρι παπούτσια

Επειδή η θερμοκρασία ρυθμίζεται πάνω από όλα από τα άκρα, μπορείτε να συνδυάσετε άνεση και στιλ την ημέρα του γάμου σας επιλέγοντας ένα ζευγάρι λευκά μποτάκια αντί για ανοιχτά παπούτσια.

Προσφέρετε εποχιακά κοκτέιλ

Αν το καλοκαίρι είναι ευνοϊκό για αναζωογονητικά αφεψίματα, ο χειμώνας επιτρέπει πιο ζεστά και πιο περίτεχνα κοκτέιλ. Ζεστό κρασί, και άλλα πολλά που μπορείτε να βρείτε για να ολοκληρώσετε την τέλεια ημέρα για τους καλεσμένους και για εσάς.

Επιλέξτε χειμωνιάτικα λουλούδια

Όποιος μιλάει για γάμο το χειμώνα, σκέφτεται αμέσως λουλούδια εποχής. Μπορούμε να ακολουθήσουμε το εποχικό ημερολόγιο των λουλουδιών επιλέγοντας καμέλιες ή ακόμα και χειμωνιάτικο γιασεμί, ή επίσης να επιλέξουμε δημιουργίες που αποτελούνται από αποξηραμένα λουλούδια ή άλλες φυτικές λεπτομέρειες.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Hailey Bieber: Πως να αντιγράψετε τον φωτισμό της ντουλάπας της που κάνει πιο εύκολη την επιλογή ρούχων

HerNews ka

Η Emily Slotte έχει το country σπίτι που μας συνεπαίρνει

Her News b

Decornews: Πως να κάνετε το χριστουγεννιάτικό δέντρο σας να δείχνει πιο γεμάτο και πιο πλούσιο

HerNews ka