HerNews.gr
Beauty

Hailey Bieber: Το μακιγιάζ που επέλεξε για τα γενέθλια της!

Hailey Bieber

Η Hailey Bieber είναι ξεκάθαρα  η guru της ομορφιάς και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Απόδειξη αυτού είναι τα glazed donut nails, αλλά και οι τάσεις στο μακιγιαζ. 

Αυτό φαίνεται άλλωστε και από το όσα δείχνει κατά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Η ίδια πριν λίγες ημερες γιόρτασε τα 26α γενέθλιά της στο Τόκιο μαζί με τις καλές της φίλες, Kendall Jenner, Justine Skye και φυσικά, τον σύζυγό της, Justin Bieber).

Το διάσημο μοντέλο θέλησε να μοιραστεί με τους ακολουθους του στο Instagram το μακιγιάζ που θέλησε να κάνει αυτήν την ξεχωριστή ημέρα το οποίο ήταν άκρως glam. 

Πιο συγκεκριμένα, η Bieber ξεκίνησε με την ενυδάτωση της επιδερμίδας της από τη σειρά περιποίησης της Rhode, την Peptide Glazing Fluid και την Barrier Restore Cream. Στη συνέχεια, αναμειγνύει το προϊόν Glazing Fluid με ένα υγρό foundation και το εφαρμόζει με τα δάχτυλά της, χαρίζοντας στο πρόσωπό της ένα λαμπερό φινίρισμα που όλες θα θέλαμε να έχουμε. 

@haileybieberGrwm for my birthday in Tokyo 🤍♬ Rich Flex – Drake & 21 Savage

Όσο για το μακιγιάζ της, η Hailey Bieber αποφάσισε να δώσει μια ένταση στο βλέμμα της με μια shimmery σκιά ενώ εφάρμοσε ένα κρεμ ρουζ στα ζυγωματικά της κάνοντας το συνολικό μακιγιάζ ακόμη πιο φρέσκο και δροσερό.

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Έκανε την πιο καλοκαιρινή παραλλαγή των waterfall bangs!

HerNewskl

Rolled Hair: To beauty hack που δίνει όγκο στα λεπτά μαλλιά

HerNewskl

Emily Ratajkovski: Tόλμησε τις αφέλειες που κανείς δεν περίμενε!

HerNewskl