HerNews.gr
Social News

Καίτη Γαρμπή: “Δεν έχω φορολογικές εκκρεμότητες – Ζητώ δικαιοσύνη με μια δημόσια συγγνώμη”

Με ένα tweet, στο οποίο δεν έκρυψε την οργή της, αντέδρασε η Καίτη Γαρμπή στις τελευταίες ειδήσεις γύρω από το όνομά της. Ειδικότερα, απάντησε σε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο καταδικάστηκε για φοροδιαφυγή ύψους 828.300 ευρώ. Ένα ποσό, το οποίο με τις προσαυξήσεις έφτασε στο 1,7 εκατ. ευρώ.

Η Καίτη Γαρμπή διέψευσε πως έχει οποιαδήποτε φορολογική εκκρεμότητα. Ξεκαθάρισε ότι είτε θα της ζητήσουν συγγνώμη δημόσια είτε θα κινηθεί νομικά, με αγωγές και εξώδικα.

«Αν βράσει το κύμα της Γαρμπή θα αρχίσουμε αλισβερίσι με αγωγές και εξώδικα»

«Δεν έχω καμία φορολογική εκκρεμότητα. Η υπόθεση έχει κλείσει και ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη με μια δημόσια συγνώμη από όσους έγραψαν ψέματα και συκοφαντίες για μένα σήμερα.

Ήρεμα το λέω γιατί αν βράσει το κύμα της Γαρμπή θα αρχίσουμε αλισβερίσι με αγωγές και εξώδικα και θα είναι κρίμα», έγραψε η γνωστή τραγουδίστρια.

Το δημοσίευμα το οποίο διέψευσε η Καίτη Γαρμπή είναι αυτό της εφημερίδας Πρώτο Θέμα. Σύμφωνα με αυτό  «η προσφυγή της Καίτης Γαρμπή στα δικαστήρια όχι μόνο δεν απέδωσε υπέρ της αλλά διπλασίασε από τους τόκους το ποσό αφού έχασε πλέον κάθε ένδικο μέσο. Πρέπει τώρα να καταβάλει στο ακέραιο το ποσό».

Καίτη Γαρμπή: Τσουχτερό πρόστιμο 1,7 εκατ. από την εφορία – Τι συνέβη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κιμ Μπάσιντζερ: Η παραμόρφωση από τις πλαστικές και οι αντιδράσεις στα social media

Her News

Περικλής Κονδυλάτος: Υποστήριξε τον Νίκο Μπάρτζη

Her News b

H Μαίρη Συνατσάκη πόζαρε για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα

HerNewskl