HerNews.gr
Τηλεθέαση

«Σπίτι με το MEGA»: Περισσότεροι από 2 εκατομμύρια τηλεθεατές απόλαυσαν τη μουσική εκπομπή

Tο βράδυ του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου οι τηλεθεατές έμειναν στο «Σπίτι με το MEGA» γεγονός που αποτυπώθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης.

Στο σύνολο του κοινού, η αγαπημένη μουσική εκπομπή του MEGA, κατέγραψε ποσοστό 17,6% με την κάλυψη να ξεπερνά τους 2,3 εκατομμύρια τηλεθεατές. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό η εκπομπή σημείωσε το εντυπωσιακό ποσοστό 30,6%

Ο Γιώργος Μαργαρίτης μάγεψε με τα μοναδικά τραγούδια και τη φωνή του

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε τον λαϊκό ερμηνευτή Γιώργο Μαργαρίτη και τους εκλεκτούς καλεσμένους του (Κατερίνα Στανίση, Δημήτρης Σταρόβας, Ηλίας Βρεττός, Ρία Ελληνίδου, Κωνσταντίνος Μαργαρίτης) αλλά και τους σημαντικούς μουσικοσυνθέτες Τάκη Σούκα και Θανάση Πολυκανδριώτη σε μία ξεχωριστή βραδιά με κέφι, συγκίνηση και καλή μουσική.

Το «Σπίτι με το MEGA» εντυπωσίασε και τους χρήστες του Twitter. Το #Spitimetomega βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των trends του Twitter από την αρχή της εκπομπής, ενώ, για ακόμα μία φορά, δεν έλειψαν τα θερμά σχόλια των χρηστών για τη σπουδαία οικοδέσποινα, Ρούλα Κορομηλά.

Η Ρία Ελληνίδου κατάφερε για ακόμα μια φορά να κλέψει τις εντυπώσεις και να τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Η τραγουδίστρια μαζί με τον Γιώργο Μαργαρίτη τραγούδησε το «Σκληρός χωρισμός» ντουέτο που έχουμε αγαπήσει με τη φωνή της Γλυκερίας.

Γιώργος Μαργαρίτης και Ρία Ελληνίδου ερμήνευσαν υπέροχα το τραγούδι και το σύστησαν ξανά στο ελληνικό κοινό.

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» τον Θοδωρή Φέρρη και τον Νίνο σε μία μουσική συνάντηση φίλων με αγαπημένα τραγούδια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φως στο Τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη συγκέντρωσε το 48% της τηλεθέασης!

HerNewskl

Κάτια Ταραμπάνκο: Ποια εκπομπή θα παρουσιάσει;

Her News

«JUST THE 2 OF US»: Απόλυτος κυρίαρχος στην Primetime του Σαββατόβραδου ο Νίκος Κοκλώνης

Her News