HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Χρήστος Μάστορας: «Πετώ κάτω από τα “ραντάρ” στην προσωπική μου ζωή»

Συνέντευξη στο περιοδικό Esquire και στην Ραφαέλα Ράλλη έδωσε ο Χρήστος Μάστορας και μίλησε για το πώς χειρίζεται τη δημοσιότητα. Παράλληλα, ανέφερε και τον λόγο που προτιμά πιο ήσυχα μέρη για τη διασκέδασή του κι αν έχει νιώσει άβολα με τα ΜΜΕ.

Χρήστος Μάστορας: «Απλοί άνθρωποι και δεν ξέρω τι ευχαρίστηση παίρνουν»

Γκουγκλάροντας το όνομά σου, βρήκα ένα σωρό άρθρα «Ο Χρήστος Μάστορας ξεκαθαρίζει για την προσωπική του ζωή». Πόσο προσωπική μπορεί να είναι όταν όλοι έχουν κινητό με κάμερα;

Αυτό με τα κινητά έχει παραγίνει. Απλοί άνθρωποι κάνουν τους παπαράτσι στις μέρες μας και δεν ξέρω ειλικρινά ποιο είναι το όφελος και τι ευχαρίστηση παίρνουν από αυτό. Επιλέγω όμως, για αυτόν το λόγο, να κυκλοφορώ σε εναλλακτικά μέρη κι όχι στα mainstream. Εκεί που ίσως να μην με γνωρίζουν κιόλας. Δεν υποτιμώ σε καμία περίπτωση τη mainstream διασκέδαση, καθότι είναι βασικό κομμάτι της, απλώς επιλέγω να πετάω κάτω από τα «ραντάρ» στην προσωπική μου ζωή. Μου αρέσουν οι ερημικές παραλίες, η φύση και τα family parties, οπότε κανένα πρόβλημα.

Φαντάζομαι πως είναι άβολο να ζεις το «τίνος είναι αυτή» από τα ΜΜΕ κάθε τρεις και λίγο.

Πολύ άβολο ομολογουμένως, αλλά δεν ανατροφοδοτώ τα media με εκρήξεις αντίδρασης, οπότε δεν με επηρεάζουν τόσο και δεν παίρνουν και μέγεθος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δανάη Μπάρκα: “Τώρα θέλω να κλάψω, αλλά θέλω να σας πω να αγαπάτε, να σκέφτεστε πριν μιλήσετε”

HerNewskl

Ναταλία Γερμανού: «Θα έπρεπε να είμαι πιο κοντά στην Έλενα Ασημακοπούλου»

Her News b

«Βόμβα» στο Survivor All Star: Αποβλήθηκαν Γιωρίκας Πηλίδης και Ηλίας Γκότσης – Τι συνέβη

Her News