HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κωνσταντίνος Παντελίδης: “Δεν ισχύει αυτό που λένε ότι ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος γιατρός. Για εμάς είναι σαν χθες”

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης. Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με το τραγούδι, τη σχέση που είχε με τον αδελφό του, Παντελή, την αναπόφευκτη σύγκριση, αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Κωνσταντίνος Παντελίδης: “Είχα ως όνειρο να μπω κάποια στιγμή στην ορχήστρα του Παντελή”

«Μου άρεσε η κιθάρα πολύ από μικρός και με έγραψαν οι γονείς μου στο ωδείο από 7-8 χρονών. Φυσικά με ενέπνευσε και ο Παντελής και ο πατέρας μου. Είχα ως στόχο και ως όνειρο να μπω κάποια στιγμή στην ορχήστρα του Παντελή. Σιγά-σιγά αγάπησα και το τραγούδι» δηλώνει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Πώς διαχειρίζεται το όνομα και τη σύγκριση με τον αδελφό του; «Θα κάνω αυτό που αγαπάω και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για αυτό, θα δουλέψω. Αν δεν έκανα κάτι καλά, δεν θα με σύγκριναν με τον Παντελή» απαντά ο νεαρός τραγουδιστής.

“Για εμάς ο Παντελής δεν «έφυγε» ποτέ”

Μιλώντας για τον αδελφό του και τον άδικο χαμό του, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης εξομολογήθηκε:

«Μετά το δυστύχημα του Παντελή είμαστε πολύ πιο επιφυλακτικοί, κάνεις δεύτερες και τρίτες σκέψεις για έναν άνθρωπο». Τόνισε, παράλληλα, ότι για την οικογένειά του, ο αδελφός του δεν έχει φύγει, αφού τον συζητάνε καθημερινά και τον ακούνε στο ραδιόφωνο. «Δεν ισχύει αυτό που λένε ότι ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος γιατρός. Για εμάς είναι σαν χθες».

Για το υλικό του αδελφού του, το οποίο δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει και βρίσκεται στα συρτάρια, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης ανέφερε πως γίνεται προσπάθεια να κυκλοφορήσουν νέα τραγούδια με τη φωνή του Παντελή. Ωστόσο, και στον δικό του δίσκο που αναμένεται μέσα στο 2023, θα υπάρχουν τραγούδια με την υπογραφή του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θοδωρής Μαραντίνης: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε αν βρίσκεται σε σχέση

HerNews ka

Σάκης Τανιμανίδης: Τι ισχύει για τα δημοσιεύματα περί φοροδιαφυγής

HerNews ka

Βίκυ Κάβουρα: «Στη ζωή μου αυτοί που με βοήθησαν μετά μου βάλανε τρικλοποδιές»

HerNews ka