HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σάκης Τανιμανίδης: Τι ισχύει για τα δημοσιεύματα περί φοροδιαφυγής

Πριν από μερικές ημέρες η εφημερίδα Espresso έγραψε πως ο Σάκης Τανιμανίδης φέρεται να μην δήλωνε τα χρηματικά ποσά που λάμβανε από εταιρίες για την πώληση ή την διαφήμιση προϊόντων. 

Το πρωί της Τετάρτης 8/11 η εκπομπή «Super Κατερίνα» μετέδωσε τις δηλώσεις που έκαναν στην εκπομπή άτομα από το στενό περιβάλλον του Σάκη Τανιμανίδη όπου διαψεύδουν το αρχικό δημοσίευμα της εφημερίδας.

«Το πρόστιμο αφορά την εταιρεία παραγωγής του World Party, όπου ιδιοκτήτες ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, η οποία μάλιστα πλέον έχει κλείσει. Το πρόστιμο φέρεται να ήταν ένα ποσό μεταξύ 10.000 με 30.000 ευρώ όπου εξοφλήθηκε αμέσως και μάλιστα το θέμα έλυσε κατευθείαν ο λογιστής τους, οπότε είναι άτοπες οι κατηγορίες για φοροδιαφυγή. Ο Σάκης Τανιμανίδης αν ήθελε θα μπορούσε να διαφύγει δικαστικά για επανέλεγχο, όμως επέλεξε να πληρώσει το πρόστιμο», δήλωσε το περιβάλλον του.

Έπειτα η κάμερα της εκπομπής συνάντησε την Μαρία Βερνίκου η οποία είναι κουμπάρα του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, η οποία δήλωσε: «Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα για τη φοροδιαφυγή του Σάκη Τανιμανίδη».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κρατερός Κατσούλης: Η απάντηση του σε ερώτηση για τον θάνατο της μητέρας της Κατερίνας Καραβάτου

Her News b

Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: «Είμαι η μάνα των παιδιών του & έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα για αυτόν»

HerNews ka

Βασίλης Ζούλιας: «Το 1992 ήταν μεγάλη καμπή, ‘’καθάρισα’’ από τις ουσίες»

HerNews ka