HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τάσος Λέκκας: «Μας έδιναν ρούχα που δεν έκαναν στον κολλητό μου» – «Λύγισε» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με την ιστορία του

Ο Τάσος Λέκκας κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μεγαλώνοντας. 

Ο ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, αναφέρθηκε παράλληλα στην απουσία του πατέρα του και στο πόσο τον στήριξε η μητέρα του στο όνειρό του.

Τάσος Λέκκας: «Η μαμά μου έκανε ό,τι μπορούσε. Δυσκολευόμασταν οικονομικά»

«Η μαμά μου έκανε ό,τι μπορούσε. Υπήρξαν κι άνθρωποι, γείτονες, φίλοι της που μας βοηθούσαν. Οι γονείς του παιδικού μου φίλου, του Γιώργου, που μένουμε δίπλα, ήταν πάντα βοηθητικοί. Η αδερφή της μάνας μου επίσης. Μπορεί να μας έδιναν ρούχα που δεν κάνανε στον κολλητό μου. Κάποια γειτόνισσα μπορεί να μας έδινε φαγητό. Εμείς δυσκολευόμασταν οικονομικά γιατί η μητέρα μου δεν είχε σταθερές δουλειές. Φυλούσε παιδάκια.

Ενώ υπήρχε όλη αυτή η δυσκολία, δεν είχαμε μιζέρια. Είχαμε χαρά μέσα στο σπίτι. Παίρναμε βιβλία και διαβάζαμε. Μου έλεγε ότι έχουμε τόσα π.χ. 10 ευρώ. Να πάρουμε φαΐ ή ένα βιβλίο; Έλεγα εγώ λίγο φαΐ κι ένα βιβλίο. Χτίσαμε έτσι μια βιβλιοθήκη. Με πήγαινε με μια ομπρελίτσα στο θέατρο και πλήρωνε 40 ευρώ. Ήταν πολλά. Με πήγαινε να κάνω θέατρο, που δεν ήθελα να γίνω γιατρός, και κοινωνικά θα έλεγε να γίνεις γιατρός να κάνεις λεφτά. Ηθοποιός με οριακά 99% ανεργία» είπε ο Τάσος Λέκκας.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ακούγοντας την ιστορία του δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Τάσος Λέκκας: Τι έκανε τα πρώτα χρήματα που έβγαλε στο θέατρο

Ο ίδιος αποκάλυψε-στη συνέχεια- τι έκανε τα πρώτα λεφτά που έβγαλε στο θέατρο:

«Με τα πρώτα μου λεφτά πήγα να φάω για πρώτη φορά σε εστιατόριο και πήρα ένα δώρο για την Τζώρτζια. Τα χάρηκα πολύ τα πρώτα μου λεφτά, ήταν πρωτόγνωρο. Όσα χρόνια ήμουν στο θέατρο δεν ήταν εύκολα, ειδικά για έναν νέο ηθοποιοί.

Έμενα χρόνια στο Μεταξουργείο και είχε διάφορα προβλήματα.

Πλέον με τα λεφτά που έβγαλα, μετακόμισα, έδωσα αρκετά ενοίκια μπροστά ώστε να χαμηλώσει λίγο η τιμή, μπορώ να μείνω μόνος μου χωρίς να συγκατοικώ, να στέλνω στη μητέρα μου χρήματα και πλέον δεν έχω το άγχος του να μετρήσω τα 2 ευρώ».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Συρίγος: «Εσάς σας απασχόλησαν τα προσωπικά μου, όχι εμένα»

HerNews ka

Μάνος Πανταζής: Η «χρυσή» εποχή του μόντελινγκ και η ζωή του σήμερα

Her News

Κάτια Ταραμπάνκο- Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις και η δυσαρέσκεια της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου

HerNewskl