HerNews.gr
Social News

Μαίρη Συνατσάκη: Ποζάρει δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, λίγο πριν γεννήσει – «Εσύ θα τα φωτίσεις όλα αλλιώς»

Μαίρη Συνατσάκη

Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή και συγκινητική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη, λίγο πριν υποδεχτεί το μωρό της.

Η γνωστή επιχειρηματίας και youtuber διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι θέμα χρόνου να μπει στο μαιευτήριο για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον Ίαν Στρατή.

Η ίδια το απόγευμα της Πέμπτης μοιράστηκε με τους followers της δύο φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με ένα μακρύ μαύρο φόρεμα, πάρα πολύ στενό, που αναδεικνύει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Μάλιστα, έδειξε και τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού τους και έστειλε το δικό της μήνυμα για τον τελευταίο μήνα της χρονιάς που μόλις ξεκίνησε.

Μαίρη Συνατσάκη: Η τρυφερή ανάρτηση στο instagram

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

Η Μαίρη Συνατσάκη έγραψε συγκεκριμένα στη λεζάντα: «Ο πιο όμορφος μήνας του χρόνου θα είσαι! Σε περιμένουμε με διακριτικούς στολισμούς και λίγα φωτάκια, αφού μάταια όσα κι αν βάλουμε. Εσύ θα τα φωτίσεις όλα αλλιώς…».

Εννοείται πως το τρυφερό αυτό καλωσόρισμα στον Δεκέμβριο έγινε γρήγορα viral με χιλιάδες likes και σχόλια από celebs και διαδικτυακούς φίλους, που δεν έχασαν την ευκαιρία να ευχηθούν στην επιχειρηματία.

Το άγχος της εγκυμοσύνης

Για το άγχος το οποίο προσπαθεί να διαχειριστεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Μαίρη είχε πει στο πρόσφατο βίντεό της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

«Δυσκολεύομαι πολύ να λέω πράγματα σαν το θαύμα της ζωής αλλά κάπως το εννοώ. Βρίσκομαι εδώ και σκέφτομαι τι μου είπαν στην προηγούμενη εξέταση. Όλα καλά πρέπει να ξανατσεκάρουμε εκείνο το κομμάτι στην ανάπτυξη του μωρού. Και δεν μπορώ να κάνω κάτι απλά να περιμένω τις δύο εβδομάδες που μου είπε ο γιατρός».

«Και αυτό είναι ένα χαστούκι στο κομμάτι του εαυτού μου που θέλει να ελέγξει τα πάντα. Και μια επιβεβαίωση πως δεν είναι όλα πάνω στους δικούς μου ώμους», συνέχισε η Μαίρη Συνατσάκη.

Μαίρη Συνατσάκη: Η εγκυμοσύνη και το gender reveal party – «Άλλη μια φορά είχα σκεφτεί το ενδεχόμενο της μητρότητας»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η φωτογραφία της που απέσπασε βραβείο

HerNews ka

Δέσποινα Βανδή- Βασίλης Μπισμπίκης: Θα βρεθούν μαζί και επί σκηνής;

HerNewskl

Πώς θα καταλάβετε αν κάποιος κοιτάει τα προφίλ σας

Her News