HerNews.gr
Διεθνή

Matthew Perry: Εξηγεί γιατί δεν μπορεί να βλέπει τα επεισόδια του «Friends»

Ο Matthew Perry δεν μπορεί να πιέσει τον εαυτό του να παρακολουθήσει το «Friends» γιατί τον κάνει να ξαναζήσει τον αγώνα του επί δεκαετίες με τον εθισμό στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

«Δεν μπορώ να παρακολουθήσω την σειρά, γιατί ήμουν βάναυσα αδύνατος και με χτυπούσε τόσο άσχημα η ασθένεια», είπε ο Matthery Perry στον Tom Power του CBC Radio στις 22 Νοεμβρίου.

Ο Perry, ο οποίος έπαιξε τον Chandler Bing στην αγαπημένη σειρά για 10 χρόνια, εξήγησε ότι είναι σε θέση να εντοπίσει ποια ουσία έκανε χρήση σε κάθε επεισόδιο. Είτε αλκοόλ είτε οπιούχα ή κοκαΐνη.

«Θα μπορούσα να ξεχωρίσω σεζόν με την σεζόν το πως έμοιαζα, και δεν νομίζω ότι κάποιος άλλος μπορεί, αλλά σίγουρα θα μπορούσα», είπε. «Γι’ αυτό δεν θέλω να το παρακολουθώ γιατί αυτό βλέπω, αυτό παρατηρώ όταν το παρακολουθώ».

Παρά τον δισταγμό του στο παρελθόν, ο Perry είπε ότι τώρα είναι ανοιχτός να ξαναβλέπει τη εμβληματική σειρά λόγω του αντίκτυπου που είχε σε τόσους πολλούς ανθρώπους.

«Νομίζω ότι θα αρχίσω να το παρακολουθώ, γιατί ήταν πραγματικά  πρώτα απ ‘όλα,  ένα απίστευτο ταξίδι. Αλλά ήταν απίστευτο να το βλέπω να αγγίζει τις καρδιές διαφορετικών γενεών», δήλωσε ο Matthew Perry ενώ το κοινό χειροκροτούσε.

Στο βιβλίο-βόμβα, ο Perry παρουσίασε πολλές λεπτομέρειες για το πώς «παραλίγο» να πεθάνει το 2018 μετά την έκρηξη του παχέος εντέρου του λόγω της κατάχρησης ναρκωτικών και αλκοόλ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Βγήκε για δείπνο με τον γιό της RZA και αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά της – ΦΩΤΟ

HerNews ka

Mad Clip: Σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης!

Her News

Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνάντησε τον Μπάιντεν με εκείνον να τον αποθεώνει: «Έβαλες 50 πόντους»

Her News b